25 november 2010

USCH. Jag har varit sämst på att blogga, jag vet. Men det har inte känts kul så har helt enkelt skippat det. Idag har jag jobbat lite, men bara ett kort pass. Jobbade mycket förra veckan. En massa nattpass. Lånat bilen en del så att jag kunnat köra hem på natten och polisen tycker tydligen det är intressant eftersom de följde efter mig med släckta ljus (får man göra det?) för att sedan blinka in mig och kolla körkort och så fick jag blåsa klockan halv tre en söndagnatt ^^ Lite scary! 

Imorn fyller pappsen 40 så jag är ledig och så blir det nog lite firande här hemma :) På lördag blir det julbord med pojkvännens familj :) Femte året i rad och det är alltid lika trevligt! <3 Sen måste jag börja packa! Jag o pojkvännen flyttar ju i nästa vecka! Känns helt overkligt, men jäkligt kul! Vi var faktiskt på Ikea häromdagen och köpte lite grejer :)


Lite nya kläder från Göteborg!

Just det, har ju inte berättat att jag var i Gbg förra helgen. Vi såg Bullet for My Valentine! Dom var sjukt bra! + att de bodde på samma hotell som oss! Helt galet haha! Vi fick bilder och autografer :) Synd som fan att inte Escape the Fate kom :'( Så jäkla besviken.. Jag hoppas dom kommer hit snart iaf! Hrm.. Som jag väntade..

13 november 2010

Tja. Sitter ensam hemma och väntar på att klockan ska bli 23 så jag kan köra in till stan o jobba. Jobbar till halv fyra inatt (vilket troligtvis kommer bli fyra-fem).  Känns konstigt att ha varit vaken hela dagen och bara väntat på jobb! Fast har väl hunnit med en del ändå, bla. besökt Ikea en sväng med pojkvännen. Har blivit mycket köra fram o tillbaka!

Blev en liten utgång igår förresten! Förfestade med Stina o Linda, sedan drog vi vidare till ett dansställe. Stannade ett tag, men det var inte så mycket folk som vi hade hoppats på, så vid 1-tiden drog vi o käkade lite på Max, sen åkte vi hem :)

9 november 2010

Usch det är ett hemskt höstväder här och det har hållit i sig sen igår och ska tydligen bara bli värre.. Fy säger jag bara! Jag har varit ledig idag, men ändå haft fullt upp med lite besök hit o dit sen har jag även hämtat ut körkortet hihi :P Kortet är hemskt men jag känner mig stolt ändå! Jag är ledig imorn med och ska åka upp till Stina är det tänkt! Ska bara skrapa ihop lite busspengar först, men det löser nog sig :) Skulle egentligen varit ledig på torsdag också (:O) men får nog hoppa in och jobba ändå ser det ut som. Lika bra det, kan ju inte vara ledig fyra dagar i rad! Jaja, boken väntar på mig. Hejdå!

5 november 2010

Hej! Har jobbat ett tag idag och kom väl hem för en timme sen. Är helt slut eller nått. Sitter och lyssnar lite på musik. Har egentligen inget intressant att berätta. Är sur på posten för mitt körkort kom idag men måste tydligen hämta det i en stad som jag aldrig är i och som ligger typ 5 mil bort. Kul! Så nu får jag det inte förrens på måndag iaf.. Trött blir jag. Skulle egentligen bowlat ikväll, men hann inte det på grund av jobbet osv. Men men! Ska nog snart hämta syster och åka o handla lite! Hejsvejs.

Escape The Fate by Escape The Fate

ETF's nya album kom ut den 2 november och nu finns den även på spotify! Först tyckte jag inte att de levde upp till mina förväntningar, men efter att ha lyssnat på dom hela kvällen kan jag inte säga annat än att jag älskar dom! <3 



2 november 2010

Jahapp då har man körkort! :D hihi, har kört runt på mamma & syster, hämtat pojkvännen och kört hem honom. + att jag & pojkvännen skrev på hyreskontrakten för lägenheten idag :) Så nu är allt färdigt! Är så himla glad just nu, förutom en vän inte verkar vilja veta av mig länge? Jag hoppas det löser sig för jag trodde att vår vänskap var mer än såhär, om jag inte missuppfattat allting vill säga, då ber jag om ursäkt.. Jahapp. Är ledig imorn också, sen ska jag jobba fram till söndag :)

1 november 2010

Idag har varit en väldigt bra dag! Min pojkvän tog körkort! Är så himla stolt och glad för hans skull <3 Jag fixade även en grej som var jäkligt bra hihi :) Gud vad jag är hemlighetsfull :P Är ledig både imorn och onsdag. Det är ganska skönt att vila upp sig lite, men sen hoppas jag på jobb så jag tjänar ihop lite pengar till flytten! Alla småpengar behövs kan jag säga ;) Nu är det redan november, herregud.. Snart födelsedag, gbg, flytt, julafton o älsklings födelsedag. Inte klokt!


Todaaay! Raggsockorna är på ;) Mitt favoritplagg haha!

RSS 2.0