Billys Pannkakor

Åt Billys nya pannkakor med choklad i igår. Dom var faktiskt helt okej! Fast man kände sig inte så jäkla nyttig.. :P Kul att ha provat i alla fall!


30 september 2010

Hej! Tidigt inlägg idag för en gångs skull, haha. Jag kom precis hem ifrån pojkvännen och ska snart göra mig i ordning för att åka vidare till körskolan :) Men nu till det viktiga, lägenheten! Den var superfin och det lutar åt att vi ska tacka ja till den. Det är en tvåa på ca 50 kvadratmeter och jättemysig verkligen :) Om vi tar den så blir det en flytt i december! Så himla spännande så att jag tror jag spricker ^^ Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder pga respekt till tjejen som bor där nu. Men nu måste jag kila!

29 september 2010

Jag och min pojkvän ska titta på en lägenhet i Kalmar!! Ja, det var den lilla "hemligheten" som jag ska göra idag.. Det ska bli så himla spännande :) Om allt går som det ska och vi vill ha den så flyttar vi in till jul ungefär! Vi fick erbjudandet om lägenheten i förra veckan bara, så jag har knappt hunnit vänja mig vid tanken. För en månad sen trodde jag aldrig att en flytt skulle bli av och nu kan det bli möjligt!


new music video


28 september 2010

Kom precis hem ifrån körskolan. Pappa skulle in till stan så jag kunde både köra dit och hem :) Det gick iaf bra. Vi övade cirkulationsplatser och jag bokade in halkan. Nu sitter jag hopkurad i soffan och dricker lite kaffe. Det är storm ute idag igen! Inte så sugen att ta ut hundarna ;) Båda två sitter och stirrar på mig och ögonen skriker "jag vill gå ut nuuuuu" haha, USCH nu fes Charlie med!! Blää, bäst jag tar ut dom nu!


Myskläder i höstvädret! Lite rosa livar upp det grå :)

new shoes


27 september 2010

Usch, idag blåser det storm ute och är riktigt höstväder! Blir nog att sitta inne och plugga lite teori och kanske kolla lite serier på internet. Kvällen och natten tillbringades hos pojkvännen. Har verkligen saknat honom nu när vi varken kunnat ses eller hunnit pratas vid på flera dagar.. På onsdag kväll ska han och jag göra en väldigt rolig och spännande sak.. Men det får ni veta då ;) Nu: duschen!

24 september 2010

Fyfan vad jag är trött. Ni fattar inte. Mina ben är helt döda och det har varit superlånga dagar pga pendlingen.. Så förlåt för dålig uppdatering! Men jag har iaf kul på utbildningen, trots att det samtidigt är jättestressigt. Igår "jobbade" (ja, man kan säga jobbade för det är det jag gör på utbildningen) jag från 10-20, fast tog tåget vid 8 från Kalmar, och idag jobbade jag från 11.30-20, samma blir det imorn. Men tåget går vid 9, så jag måste åka hemifrån vid åtta. Hem från Växjö går tåget vid 21, så då är jag inte hemma förrens 23. Ja, ni ser! Full rulle! Kommer mer uppdatering när detta är över :)

22 september 2010

Hemma ett tag nu innan familjen ska iväg o käka på Max ;) Hihi, måste ju se hur det går till innan jag börjar börjar där :P Dagen har jag tillbringat på körskolan. Körde och pluggade. Det gick jättebra och han säger det också så det är kul :) Förresten, jag fick ett sms nu om att mina skor har kommit! :D

Simmat!

Jag och lillasyster åkte en sväng till simhallen och simmade några längder. Simhallen har varit stängd, men nu har den öppnat igen och det är himla skönt att sätta igång att röra sig lite i veckorna. Dock hade de höjt priset.. Kanske köper ett sånt kort Vi får se :)

Kiss and Tell - You Me At Six


21 september 2010

Ledig idag. Vaknade vid tio och tyckte att Siri snarkade ovanligt högt.. Gick upp för trappan och hittade henne i hallen inklämd mellan skåpet och väggen haha :P Hennes snarkningar ekade över hela huset! Hon är för söt :) Nu ska jag fortsätta plugga!


Snaaaaaaark!

20 september 2010

Varit på körskolan och pluggat och kört idag. Inte hänt så mycket mer. Pojkvännen är här nu och jag bakar en superdupergod kladdkaka! ;) Hoppas jag.. Arlas recept!

19 september 2010

Hemma igen! Idag är det ingen vanlig dag, utan valdagen och det är klart att jag ska utnyttja min rösträtt för första gången i mitt liv :) Jag har följt debatterna på TV:n i veckan och kommit fram till vad jag ska rösta på. Känns helt rätt!



"Hello Brooklyn"


18 september 2010

Har verkligen inte gjort någonting idag! Jag o pojkvännen har bara suttit i soffan typ ^^ haha. Fast jag tonade mitt hår nu för en stund sen iaf :) Lite brunare och rödare. Var livrädd för att det skulle bli jätterött, men det blev det inte! Jaja, en liten uppdatering blev det. Nu ska vi ta o göra nått vettigt av denna lördagen!


Före och efter. Syns inte så stor skillnad med kameramobilen :P

17 september 2010

Tjoho! Har precis smällt i mig en stor bit omelett som jag o pojkvännen gjorde :) Är väldigt stolt för jag lagar ALDRIG mat :P Haha! Jag har varit i stan idag på körskolan och pluggat lite teori, sen mötte jag upp chefen på Max för att hämta tågbiljetter så jag kan pendla till Växjö i slutet på nästa vecka.


Omeletten blev jättegod faktiskt!

new things

Kom precis hem, satte mig i soffan och spillde tranbärsdryck över hela mig.. Men jag har iaf shoppat lite ;) Bullet For My Valentines nya skiva "Fever" och två t-shirts. Körskolan gick förresten bra! Han sa att jag körde jättebra och att jag kommit väldigt långt på så kort tid, så måste bara sätta fart med teorin så har jag mitt körkort snart!



16 september 2010

Ska snart in till stan för ännu en körlektion!



Greyson Chance

Bytte mellan lite olika kanaler på TV:n och fastnade vid Ellen DeGeneres Show där en tolvårig kille intervjuades och sjöng. Har aldrig hört talas om honom innan, men han var helt otrolig! Han har skrivit denna låten själv och sjunger hur bra som helst!


15 september 2010

Gomorron! Har precis käkat frukost och sitter och dricker en kopp med varmt vatten och honung :) Reprisen på MTV Video Music Awards går nu också, så slötittar lite på det.



Detta hade inte varit helt fel!


it's just me


14 september 2010

Börjar morgonen med musik på hög volym. Det gör en alltid på gott humör! Tänker hoppa in i duschen om en liten stund, plocka undan lite och senare ta en sväng med hundarna. Funderar på om jag är tillräckligt frisk för att börja springa igen? Det hade varit skönt och nödvändigt :P Är sugen på att fota lite också.. Var länge sedan nu..


Haha, såg denna i tidningen förra veckan och den påminner så om min pojkvän!

13 september 2010

Vaknade upp vid elva och blev jättestressad. Bussen gick tio i ett och jag skulle duscha, välja kläder, sminka mig, packa, gå ut med hunden, mejla, äta o gud vet allt.. Hann fram till bussen iaf, svettig och genomblöt (av regnet då haha). Körlektionen gick ganska bra. Han tyckte jag skulle boka in halkan till nästa vecka, men är ju på utbildning då.. Skit också, så nu får jag vänta med den till i oktober någon gång..

Efter körskolan ringde pappa o sa att vi skulle kolla fotboll, visst sa ja, haha! Det gick bra där också, KFF vann med 3-0, skitrolig match :)



Kan ju meddela alla att jag tackade nej till psykologikursen.. Det känns faktiskt bra.. Jag är en person som måste gå in med 100% och jag skulle inte kunna göra det om jag har tre bollar i luften liksom. Just nu går körkortet före allt, kan inte lägga det på is en gång till.. Så nu är det bara att se framåt! Jag kan ju alltid söka nu i höst och läsa till våren om jag kommer in då. Tror det blir bäst så.

P.S Skrev fel igår kväll, det ska självklart vara Escape the Fate's tredje låt, eller när jag tänker efter fjärde.. Bad blood, Behind the mask (som man inte hört så mycket om?), Masacre och Issues. Eller har jag fel? D.S

Issues

Escape the Fate har släppt sin andra låt från det nya albumet nu! Lyssna på den här. Hela albumet ska släppas den andra november, kan inte vänta! <3

12 september 2010

Hemma nu! Sitter och slötittar på Baksmällan, den är så jäkla rolig :P Väldigt trött nu bara.. Jag har inte heller riktigt beslutat mig om hur jag ska göra med psykologikursen.. Fast det lutar åt att jag kommer tacka ja.. Eller jag vet inte.. Mejlar svar till dom imorn!


Jag o pojkvännen såg denna filmen idag, helt okej!

11 september 2010

Sitter hemma hos pojkvännen. Väntar på att den goda maten ska bli klar ;) Inbakad fläskfilé med potatisgratäng! Mmmm.. En utav mina favoriträtter!

Funderar på att beställa ett par skor.. Skotrend.se rear ut skor ur Kenzas kollektion!
Blir nog dessa:



?

Herregud. Igår ringde Max och sa att jag skulle börja jobba och idag fick jag ett brev på posten om att jag blivit antagen till en distanskurs i psykologi. Asså för bara två dagar sedan hände det ingenting i mitt liv och nu vet jag inte hur jag ska göra.. Kommer jag orka med både jobb och skola + körkort? Hjälp! Har tills på måndag att bestämma mig..

Ge mig november..


10 september 2010

Jaha, vad händer idag? Inte mycket alls kan jag säga.. Blir nog lite teoriplugg, städning, sen kommer pojkvännen hit. Vi ska nog åka o kolla på fotboll ikväll, det är alltid skoj :)

9 september 2010

Körskolan hela dagen typ. Gick helt okej. Det kändes inte så bra, men körskoleläraren sa att det gick fint så får väl lite på honom! Max hamburgerrestaurang ringde mig förresten! Jag ska på utbildning den 23-25 i Växjö. Ska bli så himla roligt! Just nu sitter och kollar på idol. Shit vad många bra det är med i år!


8 september 2010

Hejsvejs! Kom precis innanför dörren. Tog en liten sväng med hundarna :) Annars har jag varit i stan hela dagen, på körskolan då. Jobbade lite i deras datorer och hade en körlektion. Idag stod backning och vändning på schemat och det gick fint. Imorn ska jag in igen. Längtar så till jag har körkortet i handen!

Just det, berättade ju om min klänning igår, den jag inte fått.. Mejlade dom och sa att jag ville ha en förklaring och om jag inte fick någon kompensation för den långa väntan skulle jag avbeställa klänningen.. Fick svar idag, och gissa vad, dom skulle skicka en topp eller nått till mig :) hihi, ibland lönar det sig att ligga på. Gratis är alltid bäst!


Charlie pussas och Siri vill inte vara med..

Fotbollskväll

Nu ska jag vidare till pojkvännen och kolla på Sverige-matchen! Synd att idol är precis samtidigt bara.. Men men, fotboll är också kul och idol går antagligen i repris ;) Hejsvejs!

7 september 2010

Lung morgon, eller ja.. Bullet for My Valentine och Escape the Fate på högsta volym, det kanske inte är så lugnt? Haha, iaf har tänkt plugga lite körkortsteori idag. Imorn är det dags för körlektion igen och jag tänkte plugga lite på körskolans datorer också, så då kanske man ska vara lite förberedd? Eller? Jag vet inte, det blir väl att se ;)

Juste, ni få som följer min blogg kanske kommer ihåg att jag beställde två klänningar i typ mitten av juni.. Den ena, från nelly.com, fick jag efter bara några dagar, men den från stylebystars.com har inte kommit än!! Är skitförbannad.. Mejlade dom och de sa att det kunde ta upp till sex veckor.. Så efter sex veckor mejlade jag dom igen och då sa dom att "oj, den är lite sen, den kommer vecka 34!". Har den kommit än? NEJ! Jag tror det är dags att avbeställa den nu.. Idioter..

Ska kolla posten nu och sedan forsätta sjunga (ehrm, skrika) högt till musiken!


Denna klänningen var det jag beställt.. Den är t.o.m. betald o allt!

6 september 2010

Okej okej, jag tror jag börjar igen.. Haha, det var länge jag kunde hålla mig undan ;) nej men nu när några utav mina vänner flyttat så är det kul att läsa varandras bloggar ^^

Idag hade pojkvännen en ledig dag så vi var ute och spelade lite golf. Gick ganska bra faktiskt, eftersom jag inte spelat på typ ett eller två år.. Roligt hade vi iaf! Jag övningskörde också i en timme med pappa inför nästa körlektion. Gick bra!


Hihi, dom är så söta :)

1 september 2010

Jag tror jag slutar blogga nu. Det har blivit så himla tråkigt! Hejdå :)

RSS 2.0