31 maj 2010

Sitter och pluggar samhällskunskap, prov imorgon.. Så jäkla onödigt känns det! Jaja, bara detta kvar sen en uppgift till.. Sjukt att jag tar studenten nästa vecka, helt sjukt. Hoppas sommaren hinner komma till dess! Just nu regnar det o blåser storm typ :/
Nu ska jag plugga vidare, hejsvejs.

Veckans låt...

Lyssna och njut!

30 maj 2010

Hejsan! Hann inte skriva nått igår. Hade fullt upp att fixa allt inför balen :) Den blev lyckad till en början, sen hade väl pojkvännen och jag inte allt för roligt när han fick migrän.. Jaja, det kommer en bal till om två veckor! :P


Bild från balen igår. Älskling och jag <3

Idag är det morsdag så syster och jag ska nog baka nått gott till mammsen :)
Älskar dig mamma! <3

28 maj 2010

Skön dag i skolan, inte gjort så mycket. Fixade till det sista med bilderna inför utställning sen gick jag o Stina och köpte glass :) Ska plugga lite nu sen ska jag och pojkvännen åka o kolla på fotboll för att sedan dra vidare hem till två kompisar och förhoppningsvis bada lite i poolen :) Väldigt kul om solen vill fortsätta att skina!


Siri njuter i solen <3

27 maj 2010

Skönt att vara ledig idag, men har i princip bara pluggat hittills. Har blivit färdig med religionen och avslutningstalet iaf så nu har jag bara fördjupningsarbete i psykologi och en populärvetenskaplig artikel i svenska c kvar att göra som är uppsatser. Skönt! Har typ gjort hälften på dom också så det är gutt. Nu ska jag fortsätta!


Jag skriver om barns språkutveckling i Svenska C. Haha, så kul bild ;D

26 maj 2010

Herregud, är helt slut efter idag. Vet inte varför egentligen eftersom jag bara suttit och lyssnat hela dagen.. Hade kunnat vara hemma och plugga.. Men nej, istället måste jag göra det nu.. Jag är på så jäkla dåligt humör med för allt har gått fel idag känns det som.. Kan inte allt bara vara okej för en gång skull? Ska inte klaga mer nu! Hejdå.

25 maj 2010

Här sitter jag och torkar till lite efter en regning promenad hem, men skönt att vara hemma lite tidigare iaf. Massa plugg som ska göras ikväll, så det blir inte mycket vila. Kanske hinner med en springtur sen iaf.. Skulle verkligen behövas efter all fika jag klämde i mig på historian :P Haha! Jag får förresten hem min balklänning idag! Hoppas den sitter fint.. Längtar till balen nu! :)


Just nu!

24 maj 2010

Jag har äntligt hållt mitt tal nu!! Så jäkla skönt att ha det överstökat :) Har även monterat mina bilder till fotoutställningen. Ska se om jag hinner skriva ut projektarbetet också! Åt lunch med pojkvännen och flickorna en stund, trevligt. Var fint väder innan, men nu ser det lite mulet ut.. Skulle ju bli sämre igen :( Jaja, när jag kommer hem blir det mer plugg! Full rulle nu innan studenten!


En utav systers konfirmationspresenter av familjen :)

Veckans låt...

Lyssna och njut!


23 maj 2010

Min syster har konfimerats idag som sagt, så det har varit fullt upp hela dagen. Det har varit riktigt härligt väder så det var skönt :) Men har hört att det ska bli sämre nu denna veckan.. Vill att sommaren ska vara här helt! Och tänk att nästa helg är det bal.. Herregud vad tiden går snabbt! Ikväll blir det nog att plugga..


Riktigt fin kväll i fredags, tack tjejer! <3

22 maj 2010

Eller ska jag skriva 23:e? Blev ett sent inlägg idag! Det har varit toppenväder här så jag och pojkvännen har varit ute i solen hela dagen. Jättemysigt :)

Igår var jag som sagt och festade lite. Utekväll med tjejerna och goa killar. Riktigt trevlig kväll, förutom några incidenter som vanligt :P Jaja, det orkar vi inte tänka på!

Imorn konfimeras min syster, så det blir upp tidigt. Blir massa folk här hemma så hinner nog inte uppdatera förrens imornkväll. Jaja, godnatt :)

Haha, kanske inte världens bästa bild på oss.. Är inte så bra på att sikta rätt ;)

21 maj 2010

Tja! Håller på att skriva ut bilder nu till vår utställning i foto b på a3-papper. Rätt kul att få bilderna i handen :) Men snart är det lunch, är skithungrig som vanligt! :P Vet inte om jag hinner blogga mer, ska ut och dansa med Stina o Denise ikväll! :) Förfest o middag hos Kim innan. Stina har fyllt 19 o Kim 20, så vi ska fira lite ;)


Två av fem bilder som jag ska ställa ut :)

20 maj 2010

Vaknade vid halv tio, klev upp och såg att det var strålande solsken ute! Jag slängde i mig lite kräm, satte på mig bikinin för att lägga mig på "balkongen" och sola. Låg där i en timme ungefär men kände att jag var tvungen att sätta mig och plugga, så ja, nu sitter jag här.. Jaja, det är bara att ta tag i det så det blir färdigt!


Såg att rapsen hade slått ut när jag åkte bussen hem igår :) Så fint!

19 maj 2010

Hejhopp. Dagen började med en valdebatt mellan riksdagspartiernas ungdomsförbund! Det var riktigt roligt att lyssna på och jag känner mig en aning säkrare vart jag står inför mitt första val i höst :) Sedan åt jag lunch på restaurang med Stina eftersom hon fyllde 19 år igår! (Jag vet att jag glömde ägna ett inlägg åt dig men du får ett idag istället!)


PUSS PÅ DIG <3

Sedan hade vi svenska c. Kände mig inte alls motiverad så blev inte så himla mycket gjort.. Men imorn är jag ledig så det blir en pluggdag för min del! :/

18 maj 2010

Vilket härligt väder det varit idag! Solen sken hela förmiddagen, jäkligt gutt att sitta i linne o sola en lite stund på lunchen :) Blev molnigt på eftermiddagen men det är fortfarande typ 15 grader ute fast det blåste lite kallt nu när jag var ute med hundarna. Hoppas det blir lika fint imorn.. Jaja, nog om vädret! Hihi.

Ikväll kom sömmerskan och jag provade balklänningen för sista gången innan den är helt färdigsydd. Jag tror den blir jättefin, kommer se ut som en guldklimp haha för champangefärgen ser skimrar lite guldigt ;) haha. Tänk att det är nästa helg (asså.. helgen efter denna..)! Oj, vad dryg jag var idag och ingen bild får ni heller. Fyskäms!

17 maj 2010

Hemma tidigt idag! Skönt :) Vi skulle bara jobba vidare med allt vi har kvar idag i skolan så då kunde jag åka hem efter lunchen och jobba hemma istället. Jäkligt skönt för nu kanske jag hinner springa en runda och lägga mig i tid! :P


Detta sitter jag o jobbar med just nu. E-portfolio till medieproduktion B.

Veckans låt...

Lyssna och njut!

16 maj 2010

Igår var det klassfest för gamla niorna, 91:orna alltså! Riktigt rolig kväll hade jag :) Jag har bara slöat hittills idag, så vi får väl se om jag orkar ta tag i plugget nu. Jag hoppas på att det blir en kort dag i skolan imorn så jag kan åka hem o plugga.. Haha!


Jag igårkväll och festfixarn! Tack så jättemycket för en rolig kväll <3

14 maj 2010

Blev ingen uppdatering igår! Fullt ös. Åkte in till stan men pojkvännen igår för att välja ut en kostym till honom. Gick jättebra, han är supersnygg i kostym ;) Sen drog vi vidare till två vänner som bor i stan och hade myskväll med god middag och bra filmer. Blev lite TV-spelande också :) Tackar för en kul kväll <3


Vi såg "Brüno" och "Bob the butler", bra skit!

Idag hämtade vi ut kostymen och jag åkte hem för att åka med mamma o köpa balskor och prova balkläing. Det gick också bra så är på gott humör nu! Tills jag kom på att jag måste plugga.. Hrm.. Men imorn blir det party med de gamla högstadiegänget :D


12 maj 2010

Har haft lite sovmorgon idag, men är inne i skolan nu. Ska snart gå ner till matsalen för jag är döhungrig men väntar på att två till ska ta sig hit :P Måste klippa mig denna veckan helst! Undrar hur? Jag vill inte att de ska ta för mycket eftersom jag vill ha så långt hår som möjligt till balerna och studenten.. Hrm!


Några snabbt hittade på google. Gillar snelugg och uppklippt, men kanske inte ska klippa upp så mycket nu?

11 maj 2010

Segdag. Pojkvännen är här nu och vi ska plugga lite.. Hoppas på att det fina vädret håller i sig så att vi kan springa en liten runda idag igen :)


Jag älskar Hitta Nemo! "En anemenoneeee!!"

Kossan springer!

Guud, vad skönt att det blev fint väder så att jag kunde ut o springa! Det var jättehärligt och jag känner mig duktig :) Sömmerskan kom förresten vid sex o man kunde se att tyget jag köpt håller på att bli en klänning. Spännande som tusan! Det är bara en månad kvar till studenten och än är det mycket kvar att göra, så känner mig lite stressad. Därför ska jag sätta igång lite smått nu innan det är dags för sängen..


Spring kossa, spring!

Veckans låt...

Hihi, det får bli en sång om mig den här veckan! ;)

Lyssna och njut!

10 maj 2010

Sitter i skolan och vill hem! Kom på att jag glömt att lägga upp veckans låt, som vanligt :P så den kommer sen! Ikväll kommer sömmeskan iaf, hoppas jag så att det inte blir som förra gången! Nu är jag skethungrig så jag ska nog gå lite tidigare till lunchen..


Pyttipanna blir det!

9 maj 2010

Äntligen hemma i min egen säng efter en händelserik helg. Är inte så pepp på skola imorn.. Hade gärna bara legat i sängen hela dagen imorn o bara dött ett tag..

Juste, jag har glömt att berätta att Max hamburgerestaurang ringde mig i fredags o sa att jag fått en extraanställning där till hösten, jippiii! Lite att glädjas åt :)

8 maj 2010

Sitter i bilen o väntar på att få gå på färjan till Åland. Tänker på tjejerna som ska festa till det ikväll! Önskar jag kunde vara där också!! Hoppas ni får kul utan mig ;) haha! <3


På hotellet

Sitter med familjen på ett hotellrum i Stockholm nu. Vi har varit i Norrköping och shoppat halva dagen :P Hittade inte så mycket, en bustier från h&m. Men vi hade mysigt! Nu ska vi gå ner o käka något och sedan gå till sängs eftersom vi åker härifrån redan halv sju!


7 maj 2010

Nu är familjen påväg till Stockholm! Jag o syster sitter o fular oss som vanligt ;) Förresten, det är STORM här typ! Usch o fy, känns som om hösten kommit tillbaka..



6 maj 2010

Buss, ta ut pengar, äta, religion, hem med pojkvännen!



5 maj 2010

Hejhopp, tog en paus i pluggandet med lite kladdkaka för andra gången idag.. Hihi har blivit en sån tjockis :) jag gillar't! Varit på jobbintervju idag på Max Hamburgerrestaurang idag. Gick väl sådär, kändes inte bra alls. Var så jäkla nervös som jag blir så kände att jag typ sa fel saker och glömde en massa jag ville säga.. Jaja, en erfarenhet rikare ;) haha. De skulle ringa nästa vecka så får vi väl se. De hade 150 intervjuer så det är ju lite konkurrens om man säger så! Jaja, nu ska jag fortsätta...


Intervjun på Max var en upplevelse!

4 maj 2010

Plugg och ännu mer plugg. Hade muntlig tenta på andra världskriget idag, usch o fy, men det gick ganska bra. Jag hade även min första körlektion! Riktigt spännande, men det känns långt till jag har körkortet i handen.. Nu ikväll ska jag plugga på psykologi, ska skriva och diskutera en uppgift som heter "filmterapeuten". Skulle provat balklänningen idag, men sömmerskan kunde inte komma så blev inget av det. Lite surt!


Brist på bilder. Arild 2008 med pojkvännen <3

3 maj 2010

Kom precis hem. Har varit en tuff dag. Började med att jag inte kunde sova på hela natten, superstressad, och när jag väl slumrade till så ringde väckarklockan. I skolan var det fullt upp, jobbade med en grej som heter jbexpo och fortsatte med projektarbetet och projektrapporten. Började lite smått med psykologiuppgiften som ska vara färdig på onsdag.. Shit, hur ska jag hinna med allt?! Sen gick jag på stan i två timmar o glodde för att sedan gå på sista teorilektion på körskolan! Skönt som fan :) Och som sagt, nu är jag hemma och funderar på att fortsätta plugga..



Jag och pojkvännen har varit tillsammans i tre år o tio månader idag, hihi <3 Inte så speciellt kanske men jag känner att det börjar närma sig fyra år nu och det är inte klokt!

Veckans låt...

Lyssna och njut!


2 maj 2010

Ledsen för att jag inte hann uppdatera något igår. Jag o pojkvännen var trötta efter fredagen och hade bara en slö/mysdag :) Nu sitter jag hemma igen o tar det lugnt, men måste börja plugga.. För nästa helg åker familjen till Åland :)


Jag plockade vitsippor på promenaden igår, mysigt <3

Jag kan berätta lite om valborg. Jag, älskling + tre till förfestade lite hemma o hade det skitskoj. Vi hade planerat att dra vidare till en fest några kilometer från oss. Sagt o gjort, vid tio tiden drog vi dit i en taxi. Väl framme kände vi att det inte var riktigt som vi tänkt oss. Bara en massa folk som går i sjuan/åttan som trodde de var häftiga, så vi ångrade lite att vi drog dit. Stannade i en kvart kanske, sen promenerade vi hem eftersom vi inte ville lägga ut pengar på taxi. Kvällen fortsatte och slutade där den började :) Blev en trevlig kväll ändå tycker jag!


RSS 2.0