Myskväll!

Usch, vilken dag! Stress och huvudvärk. Det var så himla mycket folk på 500jobb-eventet idag så jag höll på att dö, och antagligen inte till någon nytta. Stod i kö i en halvtimme för att söka ETT jobb på tre minuter.. Shit.. Hoppas det blir bättre nästa år om jag fortfarande är arbetslös då ;)

Nu sitter jag hemma hos pojken min och vi ska snart kolla på film. Två filmer faktiskt,
en riktigt myskväll <3 Imorn har vi båda studiedag (för en gångs skull) så det blir väl att slappa! Eller plugga..


Brukar inte lägga upp "outfitbilder", men jag är så himla glad för skinnjackan jag köpte idag! :D


28 februari 2010

Hallå!

Känner mig lite smått nervös och stressad.. Ska vara inne i stan nu vid tolv för att gå på eventet "5000-jobb". Det blir som speeddating med olika företag för att få jobb, så det verkar bra! Jag som inte ens behövt gå på en jobbintervju innan :O Ja, men det går nog bra iaf, det är ju en erfarenhet!




27 februari 2010

Hej!

Jag och pojkvännen kom hem till mig för ett tag sen. Vi har hunnit ta en dusch och ska snart fika lite :) Igår blev faktiskt väldigt kul! Festen hos L bjöd på många skratt när vi spelade smsroulette ;) och natten hos älsklingen var mysig!


L, A och jag <3


Crazy? ;) L, jag och A <3

Borta

Nu ska jag dra till den där festen jag pratade om :) Väntar på en kompis som ska komma o hämta mig. Blir nog inte hur länge som helst där eftersom jag ska till pojkvännen sen! Har inte träffat honom på en vecka nu, så längtar :) <3



26 februari 2010

Tjo!

Satte mig precis ner och tar det lite lugnt en stund efter allt städande. Jag och syster var ute med hundarna i den sköna vårsolen, det var jobbigt! Haha. Det flöt bensin eller olja (nått av det) över hela vägen, men vi tänkte inte mer på det. När vi kom in var hundarnas tassar helt svarta och det gick inte att få bort! Åh, sån tabbe.. Pappa åkte och köpte nått som man tar bort olja och sånt med och då äntligen fick vi bort nästan allt.. Hm! Inget att rekommendera, stackars hundarna! :(


Lillasyster leker med Siri och Charlie bara tittar på som vanligt :)

Jag vet inte riktigt hur kvällen blir. Är bjuden på en fest hos en kompis, men vet inte om jag ska dit. Hon ska iväg i fem veckor nu, så vill ju säga hejdå men är inte sugen ett dugg på fest.. Kanske sticker dit i någon timme eller två bara :) Vi får väl se om det blir några fler inlägg idag!

Percy Jackson

Kom precis hem från bion som förövrigt var mycket bra! Över förväntan faktiskt och det är ju alltid kul :D Huvudpersonen var ju rätt söt också, så det gjorde ju det hela lite roligare att titta på.. ;) En film jag rekommenderar!


Logan Lerman som Percy Jackson.

25 februari 2010

Hejsan svejsan.

Sitter och väntar på att färgen i håret ska verka klart. Jag o familjen ska på bio ikväll, mysigt som tusan! :) Vi ska se den här Percy Jacksson och kampen om åskviggen. Hihi, vi får väl se hur den är :) Spelar egentligen ingen roll om den inte är så värst lyckad, för jag älskar känslan av att bara vara på bio! Ljudet, biopopcornen..

Vi hade egentligen velat se Shutter Island, men syster har inte fyllt femton än så det var jäkigt surt att hon inte ens får se den med oss för SF då :S stört. Här är trailen till den vi ska se iaf:



24 februari 2010

Tja!

Usch, idag blir det en pluggdag.. Sitter och väntar på att mamma o pappa ska komma hem så vi kan sätta in mitt skrivbord i mitt rum :) SEN kan jag börja plugga..


Jag saknar min pojkvän! :(

Förresten, min lilla vovve är sjuk :( Hon fick åka till veterinären idag, urinvägsinfektion :/


Balklänning?!

Sitter och kollar på en massa balklänningar.. Jag ska få min sydd av en kvinna vi känner så det är skitkul, men problemet är att jag inte har en aning om hur jag vill att min ska se ut! :S Jag gillar snörning i ryggen, men jag tycker också att det är skitfint med öppen rygg! Åh, och vilken färg ska man ha?! Har funderat på midnattsblå.. Men rött är också fint, men det kanske blir för "juligt" ? Den ska nog vara ganska enkel.. Hrm.. Det är ett tag kvar tills jag ska träffa henne, så jag hinner nog tänka ut nått..


HJÄLP MIG!

23 februari 2010

Hej.

Kom precis in eftersom jag och syster varit ute med hundarna i snön. Blev lite snökort också så vi kommer ihåg den här vintern! :) Fast egentligen antar jag att den blir svår att glömma med eller utan bilder ändå. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, lite wii-träning kanske? Jag behöver plugga, men vafan, det är lov.


Charlie :)


Charlie tycker inte om att gå i snön, fegisen.


Siri däremot ÄLSKAR snön och jagar snöbollar som en tok :)

Vilken dag!

Kom hem för ca en timme sen från stan. Följde som sagt med mamma & lillasyster till frisören och sedan blev det modehuset. Guuud vad fina vårkläder som kommer in! Blir kär och vill bara ha och ha och ha.. Men tyvärr räcker ju inte studiebidraget till allt, så det fick bli en tunnika för 49 spänn haha :P Fast jag hittade en superfin skinnjacka som jag ska köpa nästa vecka när pengarna kommit :)

Fan vilket väder det är ute.. När vi åkte bil var det så halt så abs:en gick igång när vi bromsade och körde i typ 20km/h. Usch, sen körde vi fel hela tiden och jag glömde min väska på mc donalds.. Haha, jag fattar inte hur vi lyckades med allt! Väskan blev inte snodd iaf, så där hade jag tur!


Jag och syster blev så himla uttråkade hos frisören, men vi kan alltid roa oss ;) hihi..
Tur att modehuset blev roligare!

22 februari 2010

Tja!

LOV, fyfan vad skönt :D Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men tror jag ska följa med mamma & lillasyster in till stan för de ska klippa sig. Då kan jag alltid springa runt i affärerna och se om jag hittar nått (som jag antagligen inte har råd med), haha!

Förresten målade jag mina naglar röd/lila/rosa igår. Jag som alltid brukar ha svart! :O Jag tyckte det blev snyggt faktiskt :)

ETF's NYA LÅT!

Shit, fick nyss se på youtube att Escape the Fate spelat upp en utav de nya låtarna på en konsert!! Fyfan, vad jag längtar tills de släpper nya skivan! Tycker låten låter helt okej, ska bli kul att höra den inspelad :D


Veckans låt...

Denna veckan har jag valt Rise up - Bless the Fall :) Skitbra låt. Denna är dock rätt gammal eftersom Craig Mabbitt fortfarande var sångare, men fortfarande lika bra!


Lyssna och njut!

21 februari 2010

Hej

Det blev en slappdag till! Skönt att verkligen känna att man har lov nu. Min pojkvän har varit här hela dagen och vi har typ inte gjort någonting :P Passar på att träffa han nu eftersom han ska jobba typ hela veckan :(


Jag och Stina i fredags <3

20 februari 2010

Hej.

Har vilat upp mig hela dagen efter igår, herregud. Kvällen började underbart bra, men ju mer tiden gick så blev allt lite knasigt.. Hrm, och jag var väl inte riktigt på topp i början av denna dagen.. Nu mår jag iaf helt okej! Har inga bilder just nu, men det kommer väl om någon dag eller två!

Älskling är här :) Vi ska nog snart gå ner till sängen och läsa lite i boken för varandra. Det är hur mysigt som heslt, ett bra tips till alla par! Välj ut en bra bok och ligg och läs vartannat kapitel för varandra :)

Boken jag och min pojkvän håller på att läsa.

19 februari 2010

TJA!

Fest hos Stina ikväll :D <3 Hon sa att jag inte fick blogga på hela kvällen, men gjorde det ändå hihi! :D Men hinner inte mer nu, så lägger upp bilder imorn :)


Berlin - 2009, IGEN men det var den första jag hitta på Stinaälsklings dator <3

PUSS


18 februari 2010

Tja!

Sitter i sängen och väntar på älskling. Är så glad för att han blivit bättre så han kan komma hit :D Hade bara halvdag (som varje torsdag) i skolan idag, så det var jäkligt gutt, även fast dagen började skit här hemma.. Nu är det bättre iaf!

Imorn är det fest och jag är pepp som fan! Ska bli så jäkla kul, hoppas jag, men det blir det alltid med Stina ;) Undra bara vad jag ska ha på mig.. Alltid samma sak.. Får rota fram något i garderoben, eller får jag väl slösa lite pengar på nått nytt imorn :P


Berlin-09, shit vilken kväll!

Spelberoende?

Jag sitter och spelar Papa's Pizzeriawww.friv.com. Det är den bästa onlinespelsidan, så den kan jag verkligen rekomendera! Och ja, jag fastnar lite då och då vid Papa's Pizzeria och det är inget jag är stolt över.. Lite smått beroende kanske?


Lätt att fastna vid!

17 februari 2010

Hej!

Varit en väldigt givande dag. Som sagt kom det massa föreläsare idag från arbetsförmedling, folkhögskola, universitet, försvaret osv. Det var jätteintressant! Det känns som jag vet lite mer vad jag vill här i livet, tror jag.. Just nu iaf :P Jag har alltid velat jobba med människor och vill ha mycket utmaningar så antagligen kommer polis passa jäkligt bra, eller kanske göra "lumpen" eller soldatutbildningen som de kallar den nu (tror jag) i tre månader. Hrm, vi får väl se, men det skulle vara skitkul!

Framtida yrken?

Nu ska jag ta och gå ut med hundarna innan det blir mörkt :)

OS-GULD

FYFAN VA GUTT!! Andra guldet till Sverige tack vare BJÖRN FERRY :D


T-shirts

Hittade den här hemsidan för några dagar sen. Skitgoa tröjor, blir riktigt sugen på att beställa någon!



Hemsidan: http://www.shirtstore.se/ (inte så farligt dyrt heller)

Craig <3

Ledsen alla Ronnie-fans, men jag tycker faktiskt Craig Mabbitt är snäppet bättre sångare! Han har utvecklats mer och mer sen han tog över Ronnies plats + att han är snyggare ;) haha! Jag längtar så tills det nya albumet kommer!!! <3


16 februari 2010

Hejsan

Ligger hemma i soffan eftersom jag inte känner mig så bra. Jag tror pojkvännen smittat mig med halsfluss! Fy, jag hoppas inte det blir lika allvarligt som han har så jag kan gå till skolan imorn eftersom det är framtidens dag då. Arbetsförmedlingen kommer och lite högskolor och så. Det vill jag inte missa!

Nu ska jag nog ta och spela the sims 3 ;)


Pigg som fan :)

Jag skrattar på mig!

Asså, jag kan inte sluta skratta åt de här fula frukterna/grönsakerna xP HAHAHAHA!


OS

Sitter och kollar på OS i Vancouver, Charlotte Kalla och Anna Haag mf. Spännande!

 

YES OS-GULD! :D


Festsugen!

Usch ja vad jag är festsugen! Men på fredag blir det förhoppningsvis fest :D

Saknar den gamla goda tiden i Alexandras lägenhet ;) hihi, typ ett år sen!


DISSAD!

15 februari 2010

Tjo!

Nu har vi redovisat gerillakampanjen.. USCH! Jag var skitnervös.. Nu är det över iaf.. Det gick hyfsat bra och de klagade på saker som vi redan visste om, så det kändes ändå bra. Vi behöver inte ta åt oss av allt iaf!

Nu ska vi egentligen jobba med projektarbetet resten av dagen, men jag har inga grejer med mig till det så jag får se hur jag löser det..


hejhopp.

Veckans låt...

Denna veckan valde jag A Boy Brushed Red Living in Black and White - Underoath!

Lyssna och njut!


Hårfix

Gjorde allt för att slippa börja med skolarbeten, så började fixa lite med håret! Jag är annars ingen som tycker det är roligt, men idag fick jag till det :)


Först lockade jag det bara, men sen provade jag på en uppsättning:


Helt okej faktiskt!

14 februari 2010

Hejsan :)

Redan hemma ifrån pojkvännen faktiskt, lite tråkigt, men jag måste plugga.. :( Han blev jättesjuk också med halsfluss och allt så det kändes bäst att låta han vila.

Sagt och gjort, igår firade vi alla hjärtans dag :) Det var jättemysigt, trots halsflussen! Jag bakade kladdkaka åt honom och gav honom geléhjärtan, ingen fantasi direkt :P hihi, men han blev överlycklig! Jag däremot fick Baileys, mums :D Riktigt lyckad kväll tillslut <3


Mmm :)

13 februari 2010

Hej!

Sitter hemma hos pojkvännen. Vi har vart ute en lång stund idag i snön! Det var himla skönt. Vi tänkte ta lite alla hjärtans dag-mys ikväll, eftersom vi är hemma själva. God mat (hoppas jag), godis och mys.

Älskling har visat massa bilder från Irland nu, dom verkar iaf haft roligt ;) haha! Blir avundsjuk och festsugen..


Cliffs of Moher, Irland.

Kenzas tävling!

Jag följer Kenzas blogg för jag tycker hon verkar vara en så härlig person och en skön stil! Nu fick jag se att hon hade en tävling som passar mig perfekt så tänkte joina ;)

Jag hatar att köpa smink, jag tycker det är svårt och att det är alldeles för mycket pengar.. Det är så himla nödvändigt egentligen, särskilt på vintern då jag inte kan gå utan puder eller foundation eftersom min hy blir väldigt.. ja.. Den är helt enkelt i obalans! Skulle bli överlycklig om jag vann även om chansen är typ mindre än att bli träffad av blixten eller nått, hihi :)

Detta är min favoritprodukt!


12 februari 2010

Hej!

Kort dag i skolan idag, himla skönt. Ikväll vill jag egentligen bara slappa, men antagligen måste jag sätta mig och plugga.. På en fredagskväll?! Nej tack.

Jag längtar så tills ikväll då älsklingen kommer hem! Förhoppningsvis iaf.. Man kan ju inte förlita sig på SJ, speciellt inte när det är snöoväder på ingång..

Just det, på söndag är det alla hjärtans dag också.. För oss blir det nog inget speciellt då, vi brukar inte ta det så seriöst. Egentligen är det en dag som alla andra, men man kanske ska bry sig om den men älskar lite extra då :)



Detta fick jag av min pojkvän på alla hjärtans dag för två år sedan :)

ETF kom till Sverige!!

Åhhh.. Vad ledsen jag blir! Kan ni inte bara komma hit? :( Jag älskar dom så himla mycket, bästa bandet i världen! <3

Är så himla sugen på att köpa tröjor, men jag vet inte hur dyrt det blir eftersom jag måste beställa från USA då, någon som vet? Med frakt och allt?


Kolla vad snyggt! Tyvärr finns t-shirten till vänster bara i xxl, och det är nog lite förstort :P Bodyn är självklar på min unge när jag får en!


Detta motivet är också jäkligt snyggt!


11 februari 2010


Hejsan.

Sitter i sängen och dricker varmt citronvatten med lite honung i och ska snart börja plugga lite tänkte jag.. Det behövs!

På måndag är det redovisning för en reklambyrå. Vi ska visa våra gerillakampanjer och få lite kritik, både bra och dålig antar jag. Jag är skitnervös! Fast jag känner mig säkrare än någonsin på att verkligen göra det.. Tror jag.. Tack vare en väldigt bra lärare :)

Jag har faktiskt jobbat lite med projektarbetet idag, så det är jag jävligt nöjd med. På eftermiddagen hade vi religion, det är fan mitt favoritämne just nu tack vare den sköna läraren vi har!



Läraren bjöd på kaffe och mitt blev lite konstigt.. Men det var gott ;)

VÅR


Nu ändrar jag till vårdesign för jag vill inte ha mer vinter!!

Och förresten saknar jag min pojkvän jävligt mycket nu och jag tycker det kan bli fredag snabbt, snabbt, snabbt! <3




Träna?


Har spelat wiifit i en timme ungefär och är helt slut! Detta är hemskt, JAG MÅSTE BÖRJA TRÄNA! Vill att snön ska försvinna så att jag kan börja springa, men det ser ju inte så ut just nu eftesom det är snöoväder ute.. :(

Idag på morgonen var jag nyttig och gjorde havregrynsgröt :) tänk vad jag kan! Det är ju en bra början iaf, men nu vet jag inte vad jag ska hitta på att äta.. Någon matig smoothie kanske?




10 februari 2010


HEJ!

"Jag är en ailen, men jag är söt som en gris!"

Jadu.. Vår psykologilektion.. :)


Längtar till sommaren! BORT SNÖ!


Skidor!


Åhhhh, jag satt och kollade på det där programet med Gunde Svan som programledare, vinterspelen, och blev så himla sugen på att åka skidor! Det är nog två år sen jag gjorde det! Det är så himla roligt..

För övrigt så var ju själva programet superkul :P haha!


Lofsdalen 2008! Vill dit igen!


9 februari 2010


Hej!

Sitter i skolan, väntar på bussen och drömmer mig bort.. Är så sugen på en tatuering! Jag har tänkt på det nu i ett halvår ungefär, men jag vet inte riktigt vad för motiv jag vill ha.. Igår var jag på biblioteket en stund och då såg jag en bok med massa tatueringar.. Då blev jag riktigt sugen!

Jag vet iaf att jag vill ha den i nacken eller handleden/fotleden. hrm! Dessa har jag tänkt på:

Den första är skorpionens tecken (ja, jag är skorpion) och den andra står för året jag är född (fårets år).

Dessa kan bli jäkligt snygga i nacken :) Andra motiv jag har funderat är på texten "escape the fate" bara för jag älskar det bandet, men jag vet inte om jag någon gång kommer ångra det.. Älvor är snyggt också..

Hm, jag vet inte riktigt, så jag får nog tänka över detta ett tag till!

Studiobilderna


Idag fick jag äntligen studiobilderna av Stina! De har inte gått att skicka dem på msn, så fick de på usb idag :)


Jag kan verkligen inte vara seriös i studion!


Puss av Stinas söta vovve Rico :)


Stina och Rico :)


8 februari 2010


Tja!

Härlig dag eftersom den har gått otroligt snabbt! Jobbat med media hela dagen, gerillamarknadsföring. Ganska kul faktiskt! Vi åkte runt till ett par högstadieskolor och la ut vårt färdiga resultat ;)



Nu ska jag plugga lite historia som aldrig blir färdigt!


Veckans låt...


Min veckans låt är... Blood on my hands - The Used! Skitbra låt som jag upptäckt för bara någon vecka sen på spotify. Brukar klicka mig runt på spotify och hittar faktiskt riktigt bra musik! Ett tips: tryck på ett band eller artist som du gillar och längst upp på spotify kommer då upp "related artist", välj och vraka och vips har du nya bra låtar/band/artister att lyssna på som du aldrig trodde fanns! ;)

Lyssna och njut!

 


7 februari 2010


Gokväll.

Idag har det inte hänt mycket kan jag säga.. Jag o älskling har bara slappat hela dagen! Jag har hjälpt honom att packa lite, men annars har vi bara spelat tv-spel och gosat.

Detta spelade vi på hans gamla gamecube, skitkul! Fast jag är världens sämsta förlorare..

Nu är jag hemma iaf och det blir kålpudding till middag (lite sen kanske?) och det är väl inte min favorit direkt! Fast mycket sås och pilla bort kålen så går det ;)

Stina och jag har pratat lite om att åka på någon kryssning, bara komma bort ett tag liksom och det hade varit jäkligt kul! Det är ju bara att pengarna inte räcker till allt man vill.. Men vi får väl se ifall vi kan klämma in det!


Lördagsmys


Kom hem sent till älskling, övningskörde och det gick förvånansvärt bra! Har inte kört på ett tag så det var gutt :) Måste bara börja på körskola snart!

Blev inte så mycket gjort ikväll bara god mat, melodifestivalen (som var skit) och en ganska bra film. Bara mys alltså :) Förresten, glöm inte kika in imorn för veckans låt! ;)


Asså, min pojkväns dåliga humor.. Inte så mycket roligare bilder på hans dator..


6 februari 2010


Tjo!

Ett snabbt inlägg innan jag går in i duschen :) Pojvännen stack tidigt i morse, men ska hem till honom igen lite senare. Måste passa på att träffa honom nu innan han sticker till Irland på måndag :(

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, vi får väl se vad dagen har att bjuda på! Jag kommer definitivt skriva lite senare för att uppdatera :)

Förresten, när jag klev upp ur sängen och kollade ut genom fönstret ser jag att dem rider utanför! Åh vad jag saknar att rida alltså :( Jag önskar att vi kunde ha häst, men det tar ju så jäkla mycket tid.. Vi får väl se i framtiden, det kanske är något jag kan sträva efter? Att kunna börja rida igen och skaffa egen häst.




I morse duschade min syster vår hund och hon var så söt och somnade nästan i duschen! Hihi :)


5 februari 2010


Hej!

Ska gå och lägga mig nu, astrött! Det har varit en kul dag iaf. Fotade Stina o Rico i studion, men tyvärr har jag inga bilder just nu, men det kommer senare!

Vi var även och kollade balklänningar, men jag hittade ingen speciell som jag tyckte om. Jag ville inte prova heller för hon i butiken verkade vara en bitch. Personaler i butikerna blir bara mer o mer otrevliga tycker jag!

Älsklingen kom hit efter sin skoldag och vi har bara ätit god mat och tagit det lugnt <3



Godnatt folket!

Strul med blogg.se?


Det har inte gått att komma in här på hela kvällen :S men här kommer lite uppdateringar.

Bra dag idag tycker jag! Vår religionlärare gav oss en rätt kul läxa, vi ska vara hinduer i en vecka! Hihi, nja, kanske inte riktigt hela veckan, men ca 3 minuter om dagen. Ska bli intressant!

Efter skolan blev en runda på stan med pojkvännen för att inhandla lite basplagg som jag saknat. Super!

Imorn ska antagligen jag o Stina fota en del i studion, sedan ska vi prova balklänningar är det tänkt :)

En kul dag i studion för ungefär ett år sedan (:



4 februari 2010


Hej!

Sitter i skolan med Stina. Åkte in tidigt för att plugga, men som vanligt orkar jag inte. Har verkligen ingen motivation till skolan just nu. Nu ska jag kolla på roliga klipp istället :) hihi!

Mmmmmmm, vad jag är sugen på allt det där!


Escape The Fate


Har precis duschat efter att älskling åkt hem. Saknar honom redan! Men får kanske se honom på bussen imorn eftersom jag åker in tidigt till skolan, fastän jag egentligen har sovmorgon.. Jäkla projektarbete..

Fast innan jag går och lägger mig ska jag nog kolla massa ETF-klipp och videos. Åhhh, vad jag älskar dom!

De är det bästa bandet i världen!
<3


 


3 februari 2010


Hejsan!

Dagen började inte så bra, stressade iväg till bussen men den var 40 minuter försenad så fick stå ute i kylan! Usch och fy för sega busschauförer.. Fast det var väl inte bara hennes fel efter snöovädret som verkar hålla i sig.

Jag hade mina första lektioner i psykologi A och Svenska C, det verkar väldigt bra och intressant faktiskt. Tråkigt att Stina var sjuk bara :( Hoppas hon blir bättre!

Min pojkvän följde med mig hem idag, alltid lika mysigt! Efter att ha gått en liten runda med hundarna blev det snöbollskrig haha :) Han fick in en massa fullträffar i mitt ansikte, inte lika kul..




Så nu sitter jag här och känner mig lagom söt :) men nu ska återgå till älsklingen

PUSShej.

Design


Har suttit och grejat med designen nu hur länge som helst känns det som, men jag är inte nöjd! Den blev som himla "tjejig".. Hrm, men nu orkar jag inte greja mer med den, utan det får bli en annan gång!



Nu ska jag nog pallra mig upp ur sängen och krypa ner i soffan istället och kolla på House :)

2 februari 2010


Hejsvejs!

Tagit tummen ur rumpan och skaffat mig en blogg! Kändes kul att påbörja nått nytt och få skriva av sig lite inför allt som kommer hända detta året.

Skolan hela dagen idag, samhäll och historia, mums.. Blev väl inte så himla mycket gjort eftersom jag trodde jag skulle orka plugga när jag kom hem, men se där, nu sitter jag här istället!

Vi får väl se hur mycket skrivande det kommer bli här, nu finns den iaf :)



Pusshej.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0