23 juni 2011

Hejsan hoppsan! Jag håller på att tvätta för fullt och ska snart dammsuga lite. Det är fotbollsmatch idag, så jag börjar jobba vid klockan 18, därför har jag lite bråttom. Tur att Johan är påväg hem så jag får skjuts iaf! När jag slutat tar jag bilen ner till grämmekulla och umgås lite med familj och vänner, traditon på midsommar, men tyvärr jobbar jag ju hela helgen så kommer inte ner "på riktigt" förrens lördagkväll tror jag..

Det blir iaf lite fest på midsommar! Fast får såklart ta det lite lugnt med tanke på jobbet, men jag börjar klockan 11 på lördagen, så det ska nog gå bra :) Hoppas på en toppenkväll, som förra midsommar! Men det tror jag säkert att det blir eftersom jag har dom bästa vid min sida <3

Här tänkte jag lägga upp en bild från förra midsommar, men det funkade inte.. Kul..

22 juni 2011

Hallå hallå. Onsdag idag ja och snart är det midsommar! Tiden går galet snabbt. Jobbar natten, och även kvällen tydligen? Fick ett samtal från en av kökscheferna som frågade om jag inte kunde hoppa in ikväll, jovisst sa jag! Fast nu blir jag lite osäker när jag kollar på schemat.. Han som ringde jobbar inte ens idag.. Hrm? Får helt enkelt gå dit och kolla läget vid fem! Jag har ju inte så långt till jobbet direkt ^^

Har hunnit med att betala lite räkningar idag, yey. Funderar på om jag ska påbörja städningen lite idag så att jag slipper stressa imorn, sliten efter natten, mellan tvättarna och innan jag ska börja jobba. Känns som en god idé kanske.. Skulle behöva vika kläderna i garderoben också haha, just nu ligger allt bara inslängt.

Slänger upp en bild på vad jag köpte igår:


Inget speciellt, bara vardagsgrejer. Linne & topp från Gina, T-shirt från Bik Bok.

21 juni 2011

Hej hej! Uppdateringarna kommer antagligen bli såhär från och till under hela sommaren. Det blir lätt så. Men men! Idag kommer min syster hit, vi ska gå och kika lite på stan :) Hoppas på att fynda något litet! Hon är inte inne förrens halv två tror jag, så det blir att plocka undan och diska lite här hemma innan. 

Slänger upp två bilder från Julias muck i fredags:


Sötnosarna :)


Bäst <3

14 juni 2011

Förlåt att jag inte skrivit på två veckor, men jag har haft fullt upp och verkligen inte orkat.. Min älskade lillasyster har fyllt år, blivit en del utgångar, massa jobb, sol & bad, intervju, Sweden Rock osv, så det har varit fullspäckat! Men roligt som tusan :)

Kom hem från jobbet för typ en timme sedan och började direkt med tvätten.. Har bara idag på mig att tvätta denna veckan och typiskt att det inte fanns någon tvättid då, så nu tvättar jag på en halv tvättid eller hur man ska förklara haha.

När Johan kommer hem blir det nog stan en sväng. Köpa lite studentgrejer till några vänner som tar studenten imorn, sen hoppas jag på att hitta någon kofta och kanske en klänning om jag har tur :) Hoppas på en massa rea, haha ;)

Liten bildbomb:


Golfrunda med grabbarna!


Sweden Rock Festival 2011


En härlig dag vid poolen och jag har precis käkat något som vanligt. Helt sjukt vad jag äter! Fattar ingenting, men är jämt hungrig haha!


Ebbas konfirmation i söndags.

RSS 2.0