25 februari 2011

Hej hej! Sitter och väntar på att mamma o lillasyster ska komma och hämta mig :) Vi ska in till stan en sväng! Dom ska shoppa och jag hänger på. Har lite presentkort kvar, så kanske hittar något jag också! Ikväll tror jag att pojkvännens vänner kommer hit, men jag vet inte riktigt så det återstår väl att se. Jag ska iaf jobba inatt, 01-04. Försöker byta bort mitt nattpass imorn så att jag slipper åka fram och tillbaka på kvällen eftersom det är middag och årsfesten osv, men det verkar inte vara någon snäll maxare som vill ta det :/ Hoppas att det löser sig!


Vi lagade supergoda biffar igår (på tal om ingenting)! Mmmmums!

24 februari 2011

Hej! Nu kan jag berätta vad jag gjorde imorse; jag var på jobbintervju! :) Det kändes superbra så jag hoppas verkligen jag får det! Det är också en extraanställning, så kommer självklart jobba kvar på Max också, men det är alltid kul med något nytt. Nu känns livet lite roligare igen :P Han skulle iaf höra av sig i mitten/slutet av mars och berätta om jag fick det eller inte.

Jobbade natten igår. När jag kom hem och hade duschat, gjort mig i ordning och allt sånt var jag så uppe i varv så kunde inte somna.. Sov kanske tre timmar, så nu är jag helt slut så har bäddat ner mig i soffan! Kommer defenitivt slockna om fem minuter..



23 februari 2011

Hallå! Tvättdag idag. Tog en liten paus runt två och åkte med Cissi till Max och där blev vi sittande i två timmar ^^ Tillslut ringde pojkvännen och undrade vad jag höll hus! Det blir jobb inatt för både Cissi o mig, så hon kommer nog förbi runt nio så vi kan hålla varandra vakna till tolv.. Lär bli mycket folk också eftersom det är sportlov och halva priset ute på krogarna.. Ajaj, hoppas vi kan sluta i tid iaf!

Nu har jag o pojken ätit lite middag, men han stack med en gång för träning och lämnade disken åt mig ;) Haha! Så får väl ta o diska lite nu och ta den sista tvätten..

Just det, på lördag kanske det inte blir jobb iaf. Ska kanske gå på pojkvännens lags årsfest på kvällen/natten. Får se hur det blir med den saken!


Yeeey!

22 februari 2011

Hej hej. Blev inget gym igår tyvärr. Pojkvännen kom hem så sent att han inte hann till sin träning och vi hann inte till gymmet heller innan det stängde :( Får hoppas att vi hinner ikväll istället! Har inget annat roligt att berätta, så hejdå.

21 februari 2011

Hejsan! Jobbade som sagt hela lördagen och besökte mamma & pappa igår så hann inte med någon uppdatering. Idag är det lugnt. Har absolut inget att göra så kollade faktiskt på första avsnittet av Big Brother, haha, herregud, då har man tråkigt! Det kommer bli en lång vecka känner jag.. Jobbar bara nätter onsdag, fredag och lördag. Då blir dagarna så himla långa! Jag har iaf en grej att se fram emot på torsdag som är lite nervöst, men det kommer nog gå bra hoppas jag :) På lördag eftermiddag ska vi hem till min farbror som fyllt år och käka lite middag, det kommer bli så mysigt så :)

Ikväll ska pojkvännen iväg på träning, så det blir nog att jag sticker till gymmet och konditionstränar lite själv.. Det är ju så himla tråkigt att bara sitta hemma ensam!



18 februari 2011

Hej hej! Det var mycket trevligt att träffa tjejerna i onsdags kväll :) Tyvärr blev det ingen utgång utan kvällen slutade tidigt, men det gjorde inte så mycket. Det tråkiga var bara att halebop stängde ner mitt abonnemang.. Så jäkla surt.. När jag flyttade hit var det en massa strul med adressen så tydligen hade en faktura inte kommit fram utan bara "försvunnit", precis som en påminnelse om att den inte var betald, så helt ovetande att den fakturan ens existerade så stängde dom ner abonnemanget för att jag inte betalt. KUL. Har öppnat det nu iaf, men det kostade 320 spänn.. Så jäkla onödigt när det inte ens var mitt fel att den inte var betald. Åh.

Jag ska jobba ikväll, 16-20. Sen jobbar jag hela dagen imorn 10-16 o 17-22. Konstiga pass kan man tycka. Fixade så att jag är ledig på söndag idag, eftersom jag jobbade förra söndagen istället. Blir kanske ett besök till mamma och pappa då? :)



Onsdags!

16 februari 2011

Hej hej! Gick upp rätt tidigt idag för att hinna en runda på stan (blev inte så igår), men jag hittade ingenting.. Nu har jag tvättid, så det ligger kläder över hela lägenheten typ. Haha. Ska nog laga lite nudlar, är döhungrig redan.. 

Ikväll ska jag träffa Denise o Stina! Var ett bra tag sen sist, så vi ska snacka skit och sen ut och dansa :) Vet bara inte vad jag ska ha på mig nu när jag inte hittade nått i stan.. Jaja.. Alltid samma visa känns det som!


Galet!

15 februari 2011

God morgon! Vaknade av att en jäkla telefonförsäljare ringde mig.. Samma nummer har försökt ringa mig i säkert två veckor nu, men jag har jobbat eller så har jag svarat men då har dom bara lagt på? Det var om nått jäkla lotteri. Kostar bara 200:- i månaden och man har sååååå många vinstchanser, jovisst.

Funderar på om jag ska fördriva dagen på stan.. Jag behöver komma ut lite + att jag har presentkort som jag inte gjort av med än, så behöver ju inte slösa några pengar iaf! Kanske hitta en söt klänning? Jag vet, jätteonödigt, men jag har verkligen inget att ta på mig när jag ska ut.. Ska nog det imorgon :) En vän är här hemma från Stockholm, så det hade vart superkul om vi festar till det lite imorn!

Ikväll blir det iaf gymmet! Det behövs, haha..

14 februari 2011

Måndag. Ny vecka, nya tag. Alla hjärtans dag. Blir lite mys med pannkakor och kladdkaka ikväll förmodligen, det är ju aldrig fel! Gick upp i hyffsad tid idag faktiskt så har plockat undan, diskat och grejat med sånt tråkigt. Måste gå ner och boka tvättid också. Hoppas det finns någon imorn. Alltid ute i god tid eller hur, haha. Riktigt snöoväder ute. Eller ja, det snöar som tusan, men det blåser inte så mycket iaf. Usch, jag som trodde det skulle bli vår? Men det är rätt fint.. Iaf när man sitter inne och lyssnar på lugn musik :) Måste nog duscha nu, känner mig rätt smutsig haha.


Hjärtat fick jag av farmor i helgen <3

9 februari 2011

Hej hej. Är ledig, som vanligt i veckorna, och jag gör ingenting som vanligt haha. Nej, det är inte så kul vill jag inte påstå. Det enda bra just nu är att våren sakta men säkert börjar visa sig. Att solen skiner gör mig på lite bättre humör iaf. Var hur sugen som helst på att gå ut och sätta mig någonstanns, men det är inte lika lätt när man inte bor på landet längre.. + att jag inte har några hundar som måste ut, då blir det lätt att man bara sitter inne.. Men jaja, jag öppnade fönstret i köket och satte mig på en stol och läste lite samtidigt som solen värmde i ansiktet, haha. Vad ska man säga egentligen.. Det börjar visa sig allt mer att jag inte är en riktig stadsmänniska, haha! På landet kan man ju bara gå ut i pyjamasen och sätta sig vid havet någonstanns, här funkar det ju inte riktigt så :P och det blir ju extra tråkigt när ingen annan är ledig som jag i veckorna!

Nu ska jag nog fräscha till mig lite.. Undra just när pojkvännen kommer hem idag? Tänkte ju börja lite med maten!



4 februari 2011

Hallå! Så trött idag.. Jobbade natt i onsdags och blev väckt rätt tidigt igår så fick inte sova ut vilket resulterade till att jag är superslö idag..

Gårdagen var trevlig. Pojkvännens bästa vän sov här eftersom han vart ute o festat på onsdags natten, så vi tog det bara lugnt och spelade wii och sånt trevligt! Var väl inte riktigt min "wii-dag", förlorade på nästan allt så humöret var väl inte på topp.. Kan inte hjälpa att jag är en så sjukt dålig förlorare!

Ikväll kommer pojkvännens vänner hit och det blir väl lite av en "grabbkväll", så jag tror jag åker hem och tillbringar kvällen (kanske natten?) hos mamma och pappa :) Har inte riktigt bestämt mig än, men vi får se! Nu tror ska nog jag hoppa in i duschen..

2 februari 2011

Hej! Håller på att tvättar och städar för fullt här hemma. Inte så tråkigt med spotify på högsta volym och strålande sol! Hade även sällskap av tre bredbandssnubbar som skulle installera uttag för vi ska få stadsnät :) Dom var väl mest i vägen, men ändå.. 

Igår köpte pojkvännen och jag en byrå till sovrummet. Äntligen säger jag bara! Det har stått massa flyttkartonger med lakan, kläder som inte fått plats osv. men slipper jag dom! Den blev riktigt bra när vi väl hade fått upp den.. Tog flera timmar.. Vi var supertrötta så därför blev det en del fel hela tiden så det tog dubbelt så långt tid.. Vi var väl klara runt tolv inatt haha.. Nej, nu ska jag fortsätta, hejdå!



1 februari 2011

Hallojsan! Var precis nere och bokade tvättid, jag går ut ur lägenheten och ska precis låsa dörren när jag hör någon från grannlägenheten skriksjunga på någon random radiolåt! Haha, jag kunde knappt hålla mig för skratt, för det lät inte särskilt vackert + att han slutade tvärt när han hörde att någon var ute i korridoren ;) Det är konstigt med dessa lägenheterna, man hör allt som händer i korridoren och allt som händer i lägenheterna om man står i korridorerna, men man hör aldrig grannarna när man är inne i lägenheten.. Haha, lite komiskt. Jajaja. Ledig idag, men jobbar natten imorn + att jag jobbar helgen. Fått ganska bra med tider denna veckan och det är kul!

Inatt drömde jag att jag käkade kladdkaka och jag vaknade med världens största leende.. Jag vet inte hur jag ska tolka det? Blir lite rädd för mig själv och mitt sockersug.. Imorgon kväll ska iaf jag o pojkvännen till gymmet på "prova på gratis med personlig tränare" typ. Ser fram emot det, tror jag..


Mmmmmm, säger jag bara! Lyxmousse på Max! Provade det i förra veckan - farligt gott!

RSS 2.0