29 april 2011

Godmorgon, eller något i den stilen! Jag har fastnat framför TV:n vid The royal wedding. Herregud alltså, vem har jag blivit? Jaja.. Det är rätt kul att titta på allas klänningar!

Vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut. Cissi & jag kanske ska ses, så kanske det blir en sväng till krögers ikväll. Vem vet! Nej, men nu ska jag fortsätta kolla. Hejsvejs!


28 april 2011

Efter några riktigt slappa dagar är jag redo för bloggen igen. Det känns inte så himla kul att blogga när det inte händer något. Eller det kanske är intressant att läsa om när jag byter sida i soffan eller förflyttar mig en meter till datorn?

Vi har iaf fått lite bättre internet nu! Stod inte ut med det gamla mobila vi hade provisoriskt. Detta ska vi också bara ha tills stadsnätet är färdigt, men detta kan jag surfa hur mycket jag vill med utan att det "tar slut".

Gick en sväng på stan igår, kollade efter bikinis. Fanns ingenting, jag svär. Sista butiken jag kikade i var stadium vid typ kvart i sju, och där hade de faktiskt några fina, så ska tvinga med Johan dit i eftermiddag och hoppas jag kommer hem med en!

Påtal om ingenting så verkar saker och ting gå emot mig just nu. Man kan inte alltid ha medvind antar jag..


Söte <3 Typ "låt mig sova för mitt öga är konstigt".

23 april 2011

Hejsan hoppsan! Har inte haft någon större lust för att blogga denna veckan. Dels för jag inte har nått intressant att skriva och dels för jag haft ganska fullt upp. Jobbat, gått på stan, umgåtts med vänner osv osv. 

Idag har jag träffat min underbara vän Stina. Väldigt välbehövligt! Prat, prat, prat, om allt mellan himmel och jord som om vi aldrig varit ifrån varandra. Fin dag verkligen <3



15 april 2011

Hejsan hoppsan! Sitter hemma och myser med Johan. Jobb hela dagen imorn! Ville bara ägna ett grattis till världens bästa mamma som fyller år idag :) Grattis mammi <3


Världens bästa!

14 april 2011

Hej! Vaknade vid kvar över ett idag. Helt död fram tills dess alltså! Blev inte så sent igår. Var hemma halv fem kanske. Det var lugnt hela kvällen/natten, så vi kunde städa och diska det mesta innan stängning. Skönt :)

Jag kan berätta lite mer om högskolan då.. Alla program/kurs jag sökte är vid Linnéuniversitetet. Vet inte ifall det blir Kalmar eller Växjö eftersom jag inte vet vart jag kommer in eller så. Jag får helt enkelt vänta och se!

Idag ska jag ta tag i allt jag inte hann igår.. Ska försöka iaf..

13 april 2011

Nu är det gjort. Sökt högskola. Känns bra! Cissi var här en sväng med en lyxshake, mums! Hon är för bra hon :):) Har inte tid att skriva så mycket mer, blir jobb 19.30-04.00. Johan och jag ska hinna iväg och handla och kanske laga lite kvällsmat.

Pusshej.

12 april 2011

Hejsan hoppsan. Blev väckt av en av kökscheferna på Max klockan nio i morse så det var bara att stiga upp och förbereda sig för ett tre-timmarspass, trodde jag. Blev att jobba till halv åtta! Men jag klagar inte! Det är skitbra att jag får jobba flera timmar!

Jobbet igår gick också hyffsat bra, med tanke på att vi inte visste någonting när vi kom dit. Det enda negativa var att vi inte fick se matchen ens på någon TV-skärm! Så sjukt tråkigt. Men stämningen fick jag känna på, och den var det inget fel på! Så himla roligt att KFF tog hem segern också :)

Nu väntar jag på att Johan ska komma hem. Smällde just i mig en stor bit kladdkaka. Drack en lyxshake på jobbet också. Typiskt mig? Ja. Imorn MÅSTE jag söka högskola och kanske deklarera också.. Jippi! Kanske tvätta? Jaja..

11 april 2011

Hejsan. Har bara slappnat av hemma hos mamma & pappa i helgen. Det har varit jätteskönt och det är därför jag inte bloggat. Men nu är jag tillbaka i stan igen! I eftermiddag/kväll blir det jobb på arenan. Spännande, men jag är lite nervös. Ska bara stå i kiosk, så det är inget avancerat, men ändå. Har inte koll på så mycket än. Nu ska jag nog diska och plocka undan lite här hemma innan jag sticker. Heja KFF!


Kolla in temperaturen ute! Fast solen skiner inte, så det känns nog inte så varmt..

8 april 2011

Är hemma hos mamma & pappa! Har haft en bra dag. Tagit det lugnt och var inne i stan en sväng. Fast det var inte lika kul när vi kom hem. Någon hade kört jäkligt fort och voltat med sin bil i diket precis här utanför. Vi var väl nummer två på plats. Trodde vi skulle hitta en död/skadad i bilen, men ingen var där? Helt mysko. Bildörrarna såg helt omöjliga ut att öppna och inga rutor var krossade. Inga spår någonstanns. Polisen kom med hundar, men jag tror inte dom hittade något/någon. Så konstigt alltså!

Nu ska vi kolla på film. Pusshej! <3

7 april 2011

Hej hej. Johan kom hem rätt tidigt idag, mysigt. Vi slappade mest, men det blev även en liten sväng till modehuset. Hittade lite fynd! En bh för 50:- är ju inte fel! Kom hem, käkade hamburgare och kollade på film. Remember me. Riktigt bra! Slutet gjorde filmen ännu bättre! En helt otippad vändning, fast jävligt sorgligt.. Nu ska vi sova! Helgen kommer spenderas hos mamma & pappa förutom lite jobb på lördagnatten.



6 april 2011

Hej hopp! Hemma och tvättar mattor efter att ha umgåtts med Cissi i några timmar :) Hängt på Max för hon skulle jobba vid fem. Mysigt as usual! Lyssnar på lite musik. Escape The Fate. Har saknat dom! Haha, har dissat dom sen november då dom ställde in alla spelningar när vi skulle sett dom i Göteborg.. Bullet var grymma, men det var ju ETF jag ville se! Men men, nu har min ilska släppt lite, deras musik är ju så jäkla bra! <3


yees.

5 april 2011

Hej. Har storstädet lägenheten en aning idag. Tyvärr fanns det ingen tvättid ikväll, så det skjuter jag upp till imorn. Har legat halvt utslagen i soffan en stund, men tycker det är dags för att färga håret nu. Efter det så får jag testa min nya plattång o hårfön som Johan överraskade mig med igår! :) Hihi, jag är sämst på överraskningar, eller snarare blind. Johan fick gömma dom på flera ställen innan jag upptäckte dom haha!


Båda är mini och jättesöta :) Tack älskling <3

4 april 2011

Jobbat eftermiddag/kväll. Är hemma nu och käkar korv med bröd haha. Johan sätter nog snart på en film. Det är jätteskönt väder ute, en promenad kanske? Hörs imorn!

3 april 2011

Blev en spontantripp med pappa, Johan & "farfar" till Strandvallen och kika på Mjällby-Helsingborg! Var väldigt kul, men det var långt att åka/köra! Vi var inte hemma förrens efter åtta. Käkade lite pizza och åkte vidare till Johans föräldrar. Vi blev kvar där en timme eller två och nu är vi hemma. Trötta, så nu blir det sängen, godnatt!


Mycket bilåkande idag! Fast det gjorde inte så mycket när vädret var så tråkigt :P

2 april 2011

Hehehej. Har gått på stan med Johan typ hela dagen! Vi letade fotbollsskor till Johan och vi var seriöst i varenda sportbutik i hela stan haha! Tog två timmar typ, men vi hittade dom som vi letade efter! Hann inte med att kika så mycket till mig själv, men hittade två t-shirtar på gina. Bättre än inget! Blir nog en sväng i veckan också ;)



Ikväll funderar vi på att gå ut och ta en öl eller två med några vänner. Får se om vi orkar oss ut i dimman! Haha, alltså, det är dimmigt ute ^^

1 april 2011

Tja! Sitter och kollar på talang med Johan. Smaskar på lite naturgodis också :) Riktigt mysigt! Imorn ska vi gå på stan hela dagen eller nått. Kanske inhandla lite nya kläder till mig? Hade inte varit fel! Johan ska iaf ha fotbollsskor. Billigt och bra, not, haha. På söndag ska jag hem till mamma & pappa, som vanligt! Nej, men nu ska jag mysa vidare!


RSS 2.0