31 augusti 2010

Vaknade på fel sida eller något idag. Har varit skittrött i både kroppen och huvudet. Kunde plugga lite teori iaf och tog en promenad med hundarna. Pappa var i stan och jobbade så han lämnade in några bilder jag ville ha framkallade :) Äntligen tog jag tag i det :P Har nog haft den där "framkallningsmappen" i två år eller något liggandes på datorn ^^ Ikväll tänker jag övningsköra lite med pappa :)


Haha, man ser mig ta kortet i trädet :P

30 augusti 2010

Har hunnit med väldigt mycket idag bla. städat, varit i stan o fixat på körskolan. Känns bra! Det blev en lugn kväll framför TV:n, funderar på att gå o lägga mig och läsa lite eller nått. Jag är faktiskt ganska trött. Jag måste bara säga att min pojkvän är bäst <3

Ny låt!

Escape the Fate har släppt en ny låt idag! Klicka på bilden så kommer ni till deras myspace där låten, Massacre, ligger upplagd.



29 augusti 2010

Hej. Blev en bra kväll igår tillslut :) En vän till mig, Jenny, var här ett tag sen skjutsade hon mig till den där festen jag pratade om Jag var bara där en halvtimme eller nått sen så åkte jag hem till Jenny och bara myste. Vi kollade på filmen "Farsan", den var jätterolig! Verkligen sevärd :)



Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, och pojkvännen kommer äntligen hem så åker kanske hem till honom en sväng senare ikväll.

28 augusti 2010

Hejsvejs! Ska snart dra iväg och kolla på fotboll så får vi se hur kvällen blir :)



Just nu! Fortfarande förkyld som jag vet inte vad.

Craig Mabbitt

Kollade runt lite på youtube och fick se att Craig Mabbitt från ETF har varit med i en låt som Eyes Set to Kill gjort. Gillar inte låten såhär efter första gången jag hört den, inte musikvideon heller för den delen.. Den är lite töntig? Fast Craig är snygg som vanligt, men han skulle vara ännu snyggare om han bara ville klippa sig som han hade det förut!


Här är musikvideon iaf!

27 augusti 2010

Äntligen fredag! Godisdag hihi :) Har knappt kunnat hålla mig borta från godsakerna i veckan när jag bara varit hemma, men idag är det helg så äntligen får jag gotta mig :D Idag har jag och mamma städat hela dagen så vi förtjänar en myskväll.

Vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda för mig. Pojkvännen åker till skåne så det ser ut som det bara blir familjemys. Juste, på lördag kommer "TV-laget" hit och ska spela fotboll. Kända gamla fotbollsspelare ska spela en match mot "vårt" lag här hemma så det kan nog bli kul att kolla på! Är bjuden på fest också, så får se hur det blir!


Förresten, gud vad snabbt sommaren har gått!! Känns som det var igår jag tog studenten..

25 augusti 2010

Nu drar jag ut med fina vänner <3 Blåser typ storm så det fick bli långbyxor!



23 augusti 2010

Ska dra in till stan med syster nu! Shoppa lite nödvändigheter, typ kalender o så. Tänkte även boka lite körlektioner, det är på tiden..




22 augusti 2010

Hej. Kom just hem ifrån pojkvännen. Var på kräftskiva med en del av hans släkt igår, typ 25 pers och det är inte ens halva hans släkt haha ^^ Men det var väldigt trevligt, trotts att jag var helt döförkyld. Iaf tills ett litet sms sänker humöret. Jaja, ska inte bry mig, önskar bara att jag inte tar så mycket skit som jag gör av vissa personer. Skitsamma!

Förhoppningsvis träffar jag min Aida idag, ska bara städa lite o se om min förkylning lägger sig ^^ Bäst jag sätter igång!


Bild från en kräftskiva för två år sedan.

19 augusti 2010

Vaknade i morse och kände mig mer förkyld än innan.. Slår på MTV och ser att det är Laguna Beach-avsnitt hela dagen! Yey, denna dagen blir nog inte så tråkig ;) + att lillasyster o hennes kompis bakar kladdmuffins nu hihi :)


Tidsfördriv idag! Även om jag redan sett alla avsnitt haha ^^ Tröttnar aldrig!

18 augusti 2010

Ännu en dag då jag inte gör någonting. Detta börjar gå mig på nerverna! Datorn är skittråkig, finns inget att göra i huset o jag kan inte motionera för jag är "sjuk". Är depp som fan och känner att något måste förändras! Jag vet inte riktigt vad än.. Kan inte fatta att jag måste vänta två månader tills jag förhoppningsvis får börja jobba.. Visst, jag ska ta tag i körkortet nu, men varför gör jag inte det då? Jajajaja. Känns som om jag vill börja om mitt liv från början och förändra lite saker, det hade varit skönt :)

Förövrigt hade jag en helt sjuk dröm inatt (som vanligt^^). Jag hade typ rånat en bank med min familj o några vänner så jag blev satt i fängelse men alla andra kom undan.. Var skitarg o sa att jag var oskyldig så tillslut så släppte polisen ut mig men då tog det typ tio minuter så tog dom mig igen men satte fast mig med handbojar i en bänk mitt i stan. Stört! Har en sådan där "tyda-drömmar-bok" och den sa att jag skulle gifta mig med en polisman typ :) Det låter ju skojsigt :P


Min framtida man då ^^ haha not

17 augusti 2010

Asså, alla borde lyssna på bra musik.. Ibland önskar jag att alla bara känner samma känsla som jag gör när jag lyssna på vissa låtar. Stört, jag vet! Jaja, jag ska snart iväg till pojkvännen för en middag med hans familj. Hans lillasyster fyller år så vi ska vidare in mot stan o bowla lite också :) Slänger upp två BRA låt så lyssna!





Jag har snöat in mig på All Time Low nu för att min lillasyster var och såg (och träffade dom) i Stockholm igår. Jag var hur avundsjuk som helst! Längtar som fan till november nu..

15 augusti 2010

Hejsan. Har blivit väldig dålig uppdatering på sistone. Inte hänt så himla mycket. Jag o pojkvännen drog en utgång i fredags och den blev väl inte det allra bästa, men hade skoj från o till :) Fick iaf träffa efterlängtade Stina o Denise <3

Idag har jag bara slöat.. Känner mig sådär äckligt rastlös och blir sur på mig själv när jag i princip bara legat på soffan hela dagen. Får bli en morgonpromenad imorgon nu när smärtan i skinkan har gått över ^^ Haha, förra gången jag promenerade fick jag så ont i rumpan/ryggen att jag knappt kunde gå på två dagar.. Men så är det när man är otränad ;) Nu ska jag nog ta mig en dusch!


Ja, såhär såg jag ut idag.

11 augusti 2010

USCH säger jag bara! Aldrig att jag äter surströmming igen! Det smakade o luktade verkligen skit.. Blä, det var verkligen inte min grej.. Men nu har jag testat det iaf ;) Var duktig i morse o gick en morgonpromenad på typ en timme innan frukosten, har hört att det gör susen! Får fortsätta med det framöver, om jag orkar..


Väääldig brist på bilder nu, så här är en på mig från idag, yey :)

Veckans låt...


Lyssna och njut!

8 augusti 2010

Hejsan! Nu är liseberg o Göteborg avklarat :) Jag hade det jättemysigt med familjen, blev lyckat :) Vi shoppade även lite där uppe så hittade en väska o en skjorta för bara 300:- tillsammans! Men behövde köpa lite mer saker så igår så tog jag med pojkvännen o åkte in till stan o handlade lite till, bla. armband, t-shirt, tröja, bh mm. Idag pallrade hela familjen sig iväg för att kolla på Kalmar FF mot Trelleborg FF. Det var en riktigt spännande match som slutade bra när Kalmar vann ;)



3 augusti 2010

Gomorgon! Ändrade min design lite grann, eller ja, headern. Kände för en lite mer "sommarheader". Men snart är sommaren slut så då bli det att byta tillbaka! ^^ Juste, på torsdag åker familjen till Göteborg. Vi ska gå på Liseberg o lite sånt. Ska bli skoj :)

1 augusti 2010

Har precis kommit hem ifrån stan. Varit på bio med älskling :) Vi såg Knight and Day, och jag tyckte den var helt okej! Sevärd iaf :) Är helt slut, så det blir tidigt i säng.


RSS 2.0