21 december 2010

Sketan vad tråkigt jag har! Är jätteförkyld, hostar, kan inte prata och hängig som tusan. Sovit bort halva dagen. När jag vaknat har jag varit sådär äckligt genomsvett ni vet, inte roligt! Jag som skulle handlat julklappar idag.. Sen hade jag tydligen kunnat jobba på fiket med.. Sen skulle jag åkt hem till mamma & pappa o bakat julgodis.. Men nehe, det blev inget med det! + att pojkvännen jobbar sent.. Han blir nog inte hemma förrens om två timmar typ. JAJA, nu ska jag sluta klaga!! Snart är det julafton och jag längtar faktiskt till att komma hem o bara mysa med familjen :) 


Var hemma i skogarna i helgen för att hugga gran, jag tyckte denna var fin, eller? ;)

15 december 2010

Sitter o väntar på att klockan ska närma sig tolv för då blir det jobb! Är sjukt trött och skulle bara vilja krypa ner i sängen brevid pojkvännen, men icke! Hoppas det blir lugnt, eller jag vet inte. Om det är lugnt går ju tiden så sakta och det vill jag inte.. Jaja!

Imorn blir det jobb igen på förmiddagen, sen hade jag tänkt gå o handla julklappar, men fick se på vädret att det skulle snöa en massa o då är inte det så roligt så vi får väl se vad jag hittar på. Bäst jag sminkar mig nu! Hejsvejs!


Julstjärna som jag fått av pojkvännen hihi :)

13 december 2010

Jag o min sambo sitter o kollar på Svenska Hjältar. Hihi sambo! Vi lagade lite mat innan och det blev faktiskt rätt lyckat haha, för att vara jag som lagade! ;) Blev risoni o kycklingröra, rätt simpelt men gott. Nu ska jag fortsätta mysa! Hejsvejs!


11 december 2010

Jag o pojkvännen sitter o myser i soffan framför TV:n. Jag försöker hålla mig vaken eftersom jag börjar jobba vi 00.00. Inflyttningsfesten igår kväll blev riktigt lyckad! Jag hade jätteroligt, men hade nog hellre velat stannat i lägenheten o festat istället för att gå ut sen, men men, det var kul ändå! :) Här kommer lite bilder:




Fotona blev väl inte allt för bra denna kväll. Därför bjuder jag inte på så många! ;)

9 december 2010

Halloj! Har donat i lägenheten hela dagen. Städat lite, tvättat, målat bord o sådär! Nu tar jag det bara lugnt en stund o vilar upp mig inför jobb ikväll. Det är bara från 17-22 så det är inget jobbigt pass :) Ledig imorn, sen blir det fest! Är riktigt pepp faktiskt! Hoppas verkligen det blir lyckat :D Men den stora frågan.. Vad ska jag ha på mig?!

8 december 2010

Hallå! Har precis dammsugit lite och nu sitter jag o väntar på att mormor ska komma. Hon ska ha lunch med sig, kinamat, mums :) Hon stannar nog någon timme sen ska hon jobba och jag drar nog till Siba och lämnar tillbaka boxen vi köpte.. Det visade sig att vi inte behövde den ^^ Kanske fördriver tiden lite i affärerna också i väntan på att pojkvännen ska sluta jobba.

På fredag blir det nog lite inflyttningsförfest här hemma! Sen drar vi nog ut någonstans. Såg att Palace har blueskväll och 25+ så dit kan vi ju inte gå. Hrm. Vi får se! Det finns inga andra dansställen här typ.. Men men!

6 december 2010

Allt för länge sedan jag skrev! Nu har jag & pojkvännen kommit tillrätta i lägenheten iaf och det känns hur bra som helst :) Stortrivs här! Allt står inte i sin ordning än, så har inte tagit så mycket kort men här är två mysbilder bara från de första dagarna här.





RSS 2.0