31 mars 2011

Vaknade för en halvtimme sen och insåg att jag missat 45 minuter av min tvättid! Skit också. Fick slänga mig upp ur sängen och börja fixa. Kul start på denna dagen! Vad kommer hända annars idag då? Nja, inte mycket. Så ska fortsätta kolla på TV:n nu som inte visar något kul vid den här tiden på dagen! Pusshejs

29 mars 2011

Heldag med Cissi, supermysigt! Slapp vara ensam när Johan både skulle jobba och träna. Fikade, pratade, max och fotboll. Inte fel alls :) Imorn jobbar jag hela dagen + natten, hoppas att jag hinner med en uppdatering på kvällen. Om internet vill sammarbeta också vill säga.. Längtar till sommaren nu!


Stekigt värre i Johans brillor utanför sommarjobbet förra året, HAHA!

28 mars 2011

Hej hej. Sov igen väldigt många timmar inatt. Hann inte sova så mycket efter lördagens stängning. Var hemma vid halv sju, superpigg. Var lite läskigt att någon skrek och sprang efter mig på vägen hem också? Kände inte igen personen heller så det var sjukt konstigt.. Han måste trott jag var någon annan, förhoppningsvis..

Nu har hela dagen gått känns det som och vad ska man hitta på? Ikväll ska vi iaf på födelsedagsfika tror jag. Johans kusins kille har fyllt år. Trevligt trevligt! Nehe, jaha, nu får jag väl ta hand om all disk! YEY!

Har tyvärr ingen rolig bild att ladda upp här, haha.

26 mars 2011

Hejhopp. Väldigt sen uppdatering idag. Vaknade, mötte upp mamma & lillasyster, gick på stan, köpte inget, åkte hem, gick till jobbet, jobbade och nu är jag hemma. Iaf två timmar till, sen börjar jag jobba igen, sen kommer jag vrida fram klockan, förlora en timme, komma hem vid sex på morgonen, upp och hoppa tidigt eftersom Johan ska ha match, hem till mamma & pappa, sova! Haha, full rulle! Så jag kanske inte hinner uppdatera något imorn, bara så ni vet redan nu ;) Nu ska jag mysa med älsklingen <3


Min lunch som mammi bjöd på! Mycket gott :)

25 mars 2011

Hej hej! Hann inte uppdatera något igår och när jag väl skulle göra det så var internet fuckat och ville inte funka.. Jag jobbade iaf igår på förmiddagen, sen umgicks jag med Cissi och Jenny kom förbi en sväng också! Jättetrevligt :) 

Idag ska jag typ bara plocka undan och ta det lugnt eller nått. Hoppas på att vi hinner till gymmet ikväll! Vet inte när Johan slutar idag, sen ska man hinna laga mat och allt sånt, sen iväg innan gymmet stänger vid nio. Men men.


Min frukost i brist på andra bilder, haha.

23 mars 2011

Mitt nyttiga liv började bra. Drog ut på en powerwalk i ca en timme. Superfint väder! Synd att det blåste lite för mycket, men det gör det ju alltid här vid havet. Har lite träningsvärk sen gymmet igår också så det gick väl inte allt för snabbt.. Nu ska jag se vad jag kan rota fram i kylskåpet till lunch! Måste äta lite innan jobbet. Börjar vid fyra.


Joggingskorna var iaf på haha!

nya livet

Okej, vågen på gymmet visade inte de siffrorna som Johan & jag önskade oss, så nu börjar vårt nya nyttiga liv. Hoppas vi inte ger upp allt för snart. PEPPA.

22 mars 2011

Hejsan hoppsan! Har precis käkat en supergod hemmagjord pizza. Mums! Fick även ett samtal precis från arenan som sa att jag fick jobbet, det är ju lite roligt :):) Ska bli kul att testa på lite nytt! Det är ju ett säsongsjobb, så det är inte för all evig framtid så kommer fortfarande söka högskola. Får se hur allt faller sig!





Idag har jag o Cissi suttit på Max i flera timmar haha. Har vi nått liv? Men det var jäklans trevligt :) Nu ska nog jag & pojken gå och träna lite. Eller, kanske väntar tills efter "halv åtta hos mig".. Haha, vad man kan skjuta upp saker och ting..


21 mars 2011

Hejhej! Var hos mamma & pappa igår så hann inte uppdatera något och i lördags var det så himla fint väder så ville inte sitta inne. Jag och pojkvännen åkte iväg på en liten "roadtrip" med bilen och åkte till olika ställen och fotade och promenerade lite. Jättemysigt :) Idag ska jag ägna min lediga tid åt att tvätta.. Måste sätta fart!




18 mars 2011

Det snöar, jippi. Var svårt att kliva upp ur sängen idag så log och drog mig till halv tolv. Men det var nog bra det eftersom jag ska jobba stängning idag så behöver vara riktigt utvilad. Ikväll kommer två utav pojkvännens vänner hit. Vi ska väl bara ta det lugnt och kika på film eller nått. Blir nog trevligt :)

Just nu sitter jag faktiskt och kikar på lite högskoleprogram jag skulle kunna söka till hösten.. Känner att jag vill gå vidare i livet och verkligen bli något! Har hittat en del intressanta "yrken".. Men jag vet inte.. Det är ju så jäklans svårt att veta exakt vad man vill bli nu! Jag kommer iaf att söka något, för jag är så himla trött på mitt liv just nu och behöver verkligen en förändring. Nu ska jag gå och diska, puss & kram.



17 mars 2011

Hej! Hade en jättetrevlig kväll igår! Väldigt lyckad :) Vi började här hemma och satt och snackade och kollade på lite klipp osv, sen stack vi ut till två olika ställen. Det var faktiskt en del folk ute, så det var kul. Blev lite dans och så :) Träffade på en supertrevlig bartender också som gjorde en del av kvällen haha!

Idag hoppas jag verkligen att vi hinner gå till gymmet. Vi har inte varit där på typ två veckor för vi varit sjuka och inte haft tid.. Jag, som den tönt jag är, vill inte gå dit själv. Tycker det är så jäkla tråkigt när man är själv..

16 mars 2011

Hej hej. Vaknade på helt fel sida idag. Kände mig superdeppig för allt typ. Men det känns lite bättre nu när jag hittade foton som jag framkallade i somras typ. Pimpade vårt otroligt vackra kylskåp. Tänk att sådana småsaker kan få en på lite bättre humör!

Idag fyller en utav mina vänner 20 år och självklart vill hon fira det med en liten utgång! Hon kommer hit senare ikväll + en tjej till. Blir en lugn utgång eftersom hon skulle jobba imorn, men det är alltid lika roligt att umgås! Känner att jag inte vill slösa allt för mycket pengar på nöjen heller.. Mat och räkningar är också rätt viktigt va? Nej, men det är inte så illa som jag får det att låta haha.


Varje gång jag tar fram systemkameran ångrar jag att jag inte fotar mer. Jag har tiden och jag tycker det är så himla roligt, ändå gör jag det inte?

15 mars 2011

Hejsan hoppsan! Det var ett tag sen jag uppdaterade. Har helt enkelt varken haft tid eller lust. Förra veckan var jag mycket hemma hos mamma & pappa, sen har jag haft fullt upp med jobb hela helgen + igår.

Har berättat en massa gånger om den där klänningen som jag beställde i juni (!) och inte fått än, inte nog med det har jag avbeställt den tre gånger utan att få några pengar tillbaka.. Igår fick jag ett litet paket på posten och det var en skitful mössa och ett presentkort på 100:- på just stylebystars.com. Hallå liksom? Som om jag någonsin skulle vilja beställa där ifrån igen? HAHA, säger jag bara..


Jag & Stina i fredags <3

9 mars 2011

Hejsan svejsan! Jag är hemma hos mamma & pappa idag och imorn, därför det inte blir några roliga inlägg (som om det varit det innan haha?). Jaja. Kom hit tidigt i morse så tog en tidig långpromenad med hundarna. Så himla skönt! :) På eftermiddagen hämtade jag upp lillasyster och vi körde in till stan snabbis för att hämta lite grejer i lägenheten. Blev en lyxshake och en lyxmousse också.. Gottegrisar är vad vi är ;)


Sötbollen Siri <3 Om du ändå kunde bli frisk! :/

8 mars 2011

Hej! Känner mig lite piggare idag så håller på att tvätta. Det var på tiden kan jag säga! Igår var jag faktiskt på bio med två vänner. Även om jag mådde dåligt kände jag att jag verkligen inte ville ställa in det, för det är så sällan jag träffar just de två! Vi hade jättetrevligt iaf, trots att jag hostade och nös för fullt på bion hela tiden.. Lite pinsamt, men försökte gör det lite diskret :P Vi såg The King's Speech. Jag tyckte den var riktigt bra. Gillar verklighetsbaserade filmer! Det blir så mycket mer intressant när man vet att det hänt på riktigt liksom..

Förresten, idag skiner solen och fåglarna kvittrar! Underbart att våren är påväg! Hoppas jag orkar ta mig ut för en liten promenad senare :)


7 mars 2011

Hej! Blev ingen uppdatering igår. Åkte hem till mamma & pappa och tog det lugnt för jag är jätteförkyld.. Hade tur att en jobbarkompis kunde ta mitt nattpass i lördags. Av en ren slump frågade han om han fick ta det, och det passade ju bra! Är nästan ännu sämre idag. Har legat och hostat och svettats/frysit av febern hela natten. Precis samma grej som pojkvännen! Skit också, men det går ju över.


You Me At Six - Allways Attract

5 mars 2011

Hej hej. Sitter hemma i min ensamhet och väntar på att klockan ska bli halv ett så jag kan sticka till jobbet.. Är typ jätteförkyld, så känner mig inte så pepp.

Pojkvännen och jag blev bjudna på bowling och mat ikväll av hans pappas företag. Jättemysigt! Synd bara att vi inte var på topp. Eller, pojkvännen känner sig bättre så han stannade kvar och skulle ta några extra öl. Det blir man aldrig för sjuk för eller? ;)

När jag kom hem till lägenheten väntade iaf en väldigt söt överraskning. Pojkvännens vänner är dom bästa alltså. Så nu har jag lite godis som jag kan käka för att hålla mig vaken :) Nej, nu har jag inte tid att skriva mer, hejsvejs!


Lördagsgodis!

4 mars 2011

Hejsan svejsan! Idag har varit en väldigt händelselös dag.. Pojkvännen är fortfarande sjuk och jag börjar också känna mig lite krasslig.. Vi orkade iaf städa hela lägenheten och sedan blev det en liten åktur till City Gross. Nu är vi hemma och har precis käkat. Tomat o potatissoppa. Rätt gott faktiskt :) Blir nog bara fortsatt häng i soffan denna fredagskväll! Jag är ledig inatt förresten, känns himlans skönt. Vi hörs!


Är inte squeeze ett utav de bästa orden på engelska? Haha, säg det: squeeeeze!

3 mars 2011

Hej! Har sovit bort hela dagen.. Helt slut.. Pojkvännen har bara blivit sjukare den stackarn, han kokar (av febern) rent ut sagt! :/ Just nu lagar vi lite omelett, för jag ska snart iväg till jobbet. Börjar vid fyra. Det luktar supergott! Men är lite stressad så hinner inte skriva så mycket mer.. Pusshej!



2 mars 2011

Hej hopp. Idag har vi varit en sväng på IKEA, det gick sakta eftersom pojkvännen inte mår så bra.. Fast vi hade trevligt! Skulle köpt ett badrumsskåp, men den modellen var slut och kommer inte in förrens nästa vecka. Så typiskt! Vi hittade lite annat iaf!

Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Kollat på en film, Due Date. Den var bra och rolig! Fast lite sjuk och ibland sådär jobbig så att man bara vill hoppa in i filmen och ställa allt till rätta typ.. Haha.. Nej, men nu ska jag nog gå och mysa lite till i soffan en stund till, för sedan väntas jobb 00-03!



1 mars 2011

Hejsan! Har inte hunnit uppdatera på ett bra tag. Har haft fullt upp! Varit hemma hos familjen, träffat vänner, årsfest och lite grejer. 

Idag har jag klippt mig, äntligen! Det behövdes kan jag säga.. Hade inte klippt mig sen i somras :S Jag hade lite sällskap här hemma idag också. Pojkvännen stannade hemma från jobbet, eftersom han åkt på värsta förkylningen.. Stackarn.. Han känner sig lite bättre nu iaf när han fått sova ut och tagit det lugnt. Jag känner mig lite krasslig i halsen jag också, hoppas det inte blir värre..


Det blev rätt kort! Och jag vet att mitt vänstra öga ser konstigt ut, men det är håret ni ska kolla på ;)

RSS 2.0