31 oktober 2010

Hallå. Usch vilken helg det blev.. Jag hade planerat den så den skulle bli perfekt med fest hos Stina på fredagen och fem timmars jobb på lördagen och en ledig söndag. Men.. På fredagsförmiddagen jobbade jag o kände mig inte alls bra, mådde skit + att jag fick reda på att jag skulle jobba från klockan 17.00-03.30 på lördagen eftersom de inte fick in något folk.. Tänkte att fan jag måste ändå åka till Stina för fan vi har inte setts sen i somras!! Och det är inte okej!! Men när jag kom hem blev det ännu sämre så det var inget annat att göra än att gå o lägga sig :( Mådde lite bättre när jag vaknade igår och kände mig tvungen att pallra mig iväg till jobbet.. Och fyfan vilken kväll/natt det blev! Så jäkla mycket folk så jag trodde jag skulle dö (mina ben har gjort det kan jag säga..)! Blev att stanna till klockan fyra i natt, men får ju bara betalt till tre eftersom man vred tillbaka klockan! :/ Nu måste jag ladda upp för måndag o tisdag för då händer det två väldigt viktiga saker...


Gud vad jag saknar dig så det gör ont :'(

28 oktober 2010

Jaha.. Då blir det inte den lägenheten man tänkt sig..  Det blir en annan mycket finare istället!! :D hihi! Jag o pojkvännen var och kollade på en annan igår kväll och den var så mycket mysigare och finare! En vindsvåning som bara är så oss haha :P Men det blir fortfarande flytt i första veckan på december tror jag :) Längtar mer än någonsin nu! Det känns helt plötsligt så verkligt.. Jaja, nog om det! Jag har jobbat idag och ska göra det fredag-lördag också, men förhoppningsvis hinner jag åka till Stina på fest iaf på fredag! Nu har ni fått lite update, så hejsvejs :)

25 oktober 2010

Hallå! Fick syn på att man kan göra tidsinställda inlägg på blogg.se nu, skitbra! Ska försöka använda det, någon gång.. ;) Idag börjar jag jobba vid fem, så fick sovmorgon. Skönt! Jobbade likadant igår och imorn är jag ledig, men har körskola då istället. Var hemma hos Aida igår förresten! Har saknat henne så himla mycket så det var jätteskönt att träffas, även fast jag inte kunde stanna så länge <3 Ja, jag har fortfarande brist på bilder, så det blir ingen idag heller..

21 oktober 2010

Hallå! Blev att kliva upp tidigt idag också och sticka in till körskolan. Skulle haft en vanlig körlektion, men min lärare var sjuk så körde med en annan som höll lektionen som en uppkörning! Blev skitnervös, men det gick bra för hon godkände mig! Så ska snart boka in uppskrivningen och uppkörningen :D

Imorn kommer pojkvännen äntligen hem, sen blir det jobb antingen 00-03, eller 17-22. Antagligen det sistnämnda eftersom det var en som ville byta pass med mig.

19 oktober 2010

Då var halkan avklarad! Jag tyckte det var skitroligt och verkligen jätteskönt att ha det avklarat. Körde även ikväll, lite mörkerkörning och omkörningar. Det gick också bra! På fredag blir det riskettan! Inte långt kvar till körkortet nu :) Imorgon ska jag jobba till tre, så blir inte en sådan lång dag. Nu ska jag in i duschen!

18 oktober 2010

Äntligen en ledig dag!! Har jobbat sedan i tisdags så är helt slut. Fick ändå gå upp vid klockan sex för jag hade bokat en körlektion vid åtta i stan.. Jippi.. Men nu är jag iaf hemma och ska bara slöa! Jag har köpt en tidning sen ska jag läsa Harry Potter hihi :P Förövrigt så är det jättekallt ute! Tror jag ska avlida varje gång jag går utanför dörren.. Men kroppen vänjer väl sig snart. Jaja. Ha en fin dag!




12 oktober 2010

Jobbade över lite idag så var inte hemma förrens klockan 18. Nu blir det fotbollskväll! Sverigetröjan är på ;) Heja heja Sverige!

11 oktober 2010

Sorry för dålig uppdatering! Har varit ledig idag, men jag var ändå tvungen att gå upp tidigt o åka in till körskolan.. Hade körlektion och det gick väl bra även fast jag inte hade hunnit öva något hemma, så det var väl skönt. Vet inte hur veckan ser ut, för jag har bara fått schema över tre dagar så jag vet att jag jobbar imorgon och onsdag iaf. Är helt slut, så ligger i sängen och tänker titta på Kenza & Tyra show nu!


7 oktober 2010

Mina ben är helt DÖDA efter idag. Jobb från 11-20, satt ner tjugo minuter på hela dagen och hade sämst skor på mig haha :P Men annars gick jobbdagen bra tycker jag! Då fortsätter det såhär i fyra tre dagar till, så nu duschen, sova och upp o jobba igen!

6 oktober 2010

Har haft körlektion idag, är hemma en sväng innan jag ska iväg o jobba! Det är VIP-kväll idag, innan den riktiga öppningen av Max är så jobbar några timmar ikväll. Imorn är då den riktiga öppningen och då ska jag jobba från 11.00-20.00, samma tider ända fram tills på söndag! Så jag tror jag inte jag kommer orka uppdatera bloggen så mycket, men då vet ni vart jag håller hus iaf ;)

5 oktober 2010

Det blev en seg start idag.. Har precis duschat och tänkte läsa lite, eller kanske installera Zoo Tycoon på datorn haha :P Jag hittade det gamla spelet i verkstaden i helgen och kunde inte låta bli att ta in det! Absoluta favoritspelet, efter sims såklart! ;)


4 oktober 2010

Äntligen hemma! Blev en lång dag i stan! Körläraren ringde och sa att han var sjuk, men då var jag redan påväg in till stan så det var bara att sätta sig med teorin (som gick jättebra för en gångs skull), sen ta en lunch och gå på stan o vänta på att klockan skulle bli fyra då kickoffen skulle börja. Den var superbra och jag ser fram emot att börja jobba samtidigt som jag är jättenervös :P Men nu är jag helt slut, så godnatt!

3 oktober 2010

Idag har jag inte gjort speciellt mycket.. Tänkte göra något vettigt av dagen, men det blev inte så. Eller, jag och pojkvännen tog en långpromenad i skogen, om det räknas? Mycket mer blev det inte. Imorn ska jag först till körskolan, sen på kickoff med jobbet :) så morgondagen lär bli mer händelserik! Här är två bilder från idag:



Vi träffade många söta hästar! Blev så sugen på att börja rida igen..

2 oktober 2010

Dålig uppdatering idag, jag vet! Pojkvännen är här och vi tillbringade hela förmiddagen i verkstaden och tittade efter grejer som vi kan använda när vi flyttar i december :) Ja, det är näst in till klart! Vi har tackat ja till lägenheten, så nu ska vi bara skriva på kontrakt o grejer! Hihi :) Hörs imorn!

1 oktober 2010

Gomorron! Hunden väckte mig vid åtta idag genom att stå o krafsa på min sovrumsdörr.. Det var bara att stiga upp! Jag är rätt pigg ändå och har redan börjat plocka undan och städa, fast nu tog jag en liten kaffepaus :P Ska fortsätta att dammsuga, hämta posten (jag väntar på min klänning än..), duscha, kanske ta ut hundarna och invänta pojkvännen :) Blir nog en myskväll hemma framför idol!

Förresten; Grattis till moster Jessica i Barcelona som fyller 35 år idag!



Right now! Pigg och fräsch ;)

RSS 2.0