18 augusti 2011

Hej! Bloggar för dåligt, inte sant? Jag har verkligen ingenting att skriva och då är det ingen idé att uppdatera. Nu gör jag det iaf. Livet är sådär riktigt tråkigt just nu, som det kan vara ibland. Jag hoppas verkligen det vänder snart! Behöver lite nytt egentligen, men just nu är det bara massa gammalt, haha. Borde ändra min design på bloggen ser jag nu. Men när ska jag orka och/eller hinna det? Känns rätt onödigt att lägga tid på..

Kanske tar mig tid imorgon och visar lite bilder från sommaren som gått. Den bara försvann. Usch. Inget roligt gjorde vi med den. Sämsta sommaren på länge! Fast det betyder väl att nästa blir bättre :)

Slänger upp en bra låt, pojkarna är ju alldeles för söta!


3 augusti 2011

Tja! Kände att det var dags för en liten uppdatering ;) Sitter just nu i mammas & pappas hus där jag kommer spendera två dagar. Ska passa hundar & hus medan dom är iväg. Har precis klippt gräset, gick bra tycker jag allt (y) Får se om syster godkänner det ;) Det är toppenväder ute och jag känner mig rätt glad. Står lite i valet och kvalet bara känns det som och kan inte riktigt tänka på annat än just det.. Allt kommer alltid på samma gång! Som bilarna i driven.. Haha.. Jaja, nu ska jag ut och sola och läsa en bok som jag fick av farmor! Blir nog lite pizza också innan dom ger sig iväg. MUMS.


PS. Jag vill också ha en ny dator som jobbar snabbt och har cam!!

RSS 2.0