30 juni 2010

Blir en snabb uppdatering. Har som sagt varit i stan hela dagen eftersom vi skulle på bio på kvällen. Det mycket rea men jag hittade såklart ingenting! Tråkigt, men vi hade trevligt iaf och filmen var riktigt bra! :) Nu ska jag vidare hem till pojkvännen <3

29 juni 2010

Tänka sig, ännu en underbar sommardag i Sverige! Det är knappt man tror det :) Fast imorn ska det tydligen bli lite sämre, regn och så.. Jaja, det gör inte mig något eftersom jag och Aida ska på bio! Eclipse ni vet, den tredje Twilight-filmen. Aida är besatt och jag är väl egentligen inte så insatt i varken filmerna eller böckerna, men vad gör väl det? Alltid lika roligt att gå på bio, speciellt med en underbar vän! <3


Veckans låt...

Önskemål från pojkvännen ;)

Lyssna och njut!


28 juni 2010

Vad ska man hitta på idag? Sista lediga veckan så det känns som om jag borde gå ut i solen. Hem till pojkvännen och hans pool? ;) Förresten, här kommer lite bilder från midsommarafton:



Stina och Denise :)


Jag och Denise :)

27 juni 2010

Hallå! Har inte kunnat uppdatera eftersom jag varit iväg o inte haft någon dator. Min midsommarhelg blev toppen, jag hade riktigt kul både i fredags o lördags. Tänkte lägga upp lite bilder imorn, men ikväll orkar jag verkligen inte! När jag kom hem idag somnade jag på soffan o sov i säkert tre-fyra timmar. Nu ska jag springa in i duschen, godnatt!

25 juni 2010

Midsommarafton! Jag vet inte riktigt än hur dagen o kvällen blir, men den blir nog bra hur eller hur :) Jag har faktiskt inte orkat tänka så mycket på den. Imorn ska vi iaf ner till det gamla vanliga stället där vi alltid brukar fira midsommar för lite volleyboll, god mat o tältning. Stannar där tills på söndag, så det lär inte bli så mycket uppdaterande.


Det är inte klokt att det är fint väder idag också, på midsommar, när hände det senast?

23 juni 2010

Härlig dag i solen! Jag o älskling har legat vid poolen + att jag fick hem en utav klänningarna idag! Den vita och den satt perfekt så den ska jag ha på fredag :) Blir nog att vi sitter o äter på en uteservering eller något o sen går ut på kvällen/natten.


Veckans låt...

Lyssna och njut! ;)



22 juni 2010

Vaknade väldigt sent idag, klockan tolv.. När det är tyst i huset kan jag nog sova hur länge som helst! Jaja, det som snurrar runt i mitt huvud mest just nu är, vad ska jag ta vägen och göra på midsommar?! :S Jag som är ett kontrollfreak måste ha allt planerat..


21 juni 2010

Hej!
Har inte haft tid att skriva på ett tag nu. Idag har jag varit hemma hos en vän o bara tagit det lugnt. Sett bra filmer, ätit och promenerat. Alltid lika roligt att umgås med henne! <3 Nu ska jag nog titta på några nya The Hills-avsnitt som jag inte haft tid att kika på innan. Godnatt! :)


Vi såg bl.a. denna filmen, riktigt kul!

19 juni 2010

Har precis beställt båda klänningarna! Haha, jag kunde inte bestämma mig så det fick bli båda :) Nu ska vi snart gå iväg och kolla på när Djurgården (A-laget) spelar mot vårt lilla lag Baif här hemma, hihi ska bli riktigt kul att se! Hejsvejs :)

Beslutsångest!

Vilken klänning ska jag välja?!


Eller:


18 juni 2010

Tjo! Lillasyster slutade åttan idag så har varit o fikat lite med mamma och henne :) Sedan har dagen bestått av städning.. Nu väntar jag på att pappsen ska komma hem med pizza! Mumma. Jag o älsklingen som åt det igår också.. ^^ Haha!


Svampbob hade fastnat i ett träd..

17 juni 2010

Vilken härlig dag alltså! Jag o pojkvännen har legat o solat och badat hemma hos honom vid poolen från klockan elva idag till sex! Helt underbart :) Skrattade riktigt mycket åt en studentpresent som pojkvännen fick av en kompis, en flytande älg haha!


Älgen glider...



Älgen sprattlar...


Och Älgen får en puss...

Gårdagen var väldigt trevlig :) Vi åt o fikade hemma hos pojkvännen med släkt osv sen drog vi vidare in till stan o festade och dansade! Puss och grattis på dig älskling <3

15 juni 2010

Hej! Vaknade upp hos pojkvännen för att sedan bege oss in mot stan. Gick där en stund o kollade på lite studenter och sedan lämnade han mig för att klä sitt flak. Jag mötte upp min syster och vi hade en riktigt trevlig eftermiddag på stan :) Jag hittade leggings o ett linne/tunnika. Ganska gulligt, men vet inte riktigt om det är min stil men det får det väl bli nu. Har varit ett jäkla tjabb om kläder idag eftersom det är pojkvännens student imorn så först ska jag ha på mig nått på dagen för att byta om till något när vi ska ut på kvällen. Vet inte om jag ska gå på "festlig" eller "skön" stil ^^ Jaja, packar ner allt ihop så får vi se imorn! Blir antagligen inte tid för uppdatering imorn iaf. Godnatt!


Linnet!

14 juni 2010

Väldigt lugn dag idag också, hihi, men jag behöver det! Men imorn ska jag blir det lite fart på mig, jag o syster ska in till stan o shoppa lite på eftermiddagen. Eller, får se om jag hittar något, det är egentligen syster som ska köpa en jeansjacka, jag får vara smakråd ;) Ikväll ska jag iaf vidare till pojkvännen o sova där, saknar honom redan <3

Veckans låt...

Veckans låt får bli denna eftersom vi sprang ut till den i torsdags!


Lyssna och njut!

13 juni 2010

Hallå! Vilken slappdag det har varit. Jag har bara ätit massa godis och i eftermiddags grillade vi gott kött med en fräsch sallad till, mmm :) Det har iaf varit skönt!

Imorn är det min första lovdag, eller vad ska jag säga? Känns jäkligt lustigt.. Har typ inga bilder på datorn just nu och jag saknar PS! :(

12 juni 2010

Jag har tagit studenten!! :D Kan inte riktigt inse det och vet inte när jag kommer att göra det :P Hade en riktigt rolig studentdag med fina släktingar o vänner som gjorde min dag helt underbar! Så tack alla! :) <3


Fyfan va' vi är bra!

Igår var jag inte så pigg, men det var bara att gå upp o börja göra sig i orndning för ännu en bal, denna gången med min pojkvänns skola. Jag piggnade till och det blev en riktigt trevlig kväll tillslut :) nu blir det att ladda om för nästa studentfirande på onsdag för pojkvännen o bästa vännen :D

9 juni 2010

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft min dator som sagt! Nu har jag iaf hämtat ut den och får behålla den tills den går sönder :P


Under tiden jag varit borta från bloggen har jag ätit helt underbara cupcakes som min syster gjorde till släktkalaset i söndags!! MUMMA <3

Idag har klassen klätt upp flaket som vi ska åka på imorn, för tänk imorn är den stora dagen! Jag tar studenten! Shit pommes, det är overkligt! Har nog inte riktigt förstått det än och vet inte när jag kommer göra det heller haha :P Kommer inte hinna uppdatera något imorn, det är en sak som är säker iaf!

5 juni 2010

Lämnade in min dator i fredag, det är därför jag inte hunnit uppdatera något. Igår hängde vi upp får fotoutställning i parken sedan väntade jag i stan till tre och fotode några vänner som hade sin bal. Efter det åkte jag hem till pojkvännen och bara njöt av att jag är färdig med alla skolarbeten. Tänk att på torsdag tar jag studenten!


Här är en del utav fotoutställningen. Mina fem bilder syns här i mitten av bilden.

Idag har jag, pojkvännen och en vän till oss varit o shoppat i Kosta. Jättetrevlig dag och fortfarande underbart väder! :) Men det ska tyvärr inte hålla i sig enligt prognoserna..


3 juni 2010

Åh vilken härlig dag! Underbart väder ute. Jag har legat o solat hela förmiddagen. Gick upp tidigt fastän jag skulle vara hemma därför att älsklingen sov här o skulle iväg på hajk nu idag med skolan. För övrigt så har vi varit tillsammans i 3 år och 11 månader idag, hihi, det är 47 månader!! Inte klokt att nästa månad är det fyra år! <3


Siri håller mig sällskap såklart :)

2 juni 2010

Sitter hemma och gör mitt sista skriftliga skolaarbete innan betygen sätts nu på fredag.. Känns skönt som fan! Nu är det bara en uppgift i foto kvar tills på fredag, sen är jag fri :D Så jäkla gutt. Det är bara 8 dagar kvar till studenten. Kan inte fatta det alltså..


Vill bara säga grattis till min underbara lillasyster som fyller 15 år idag, jag älskar dig! <3

1 juni 2010

Usch.. Det är typ höst här, helt sjukt och det är liksom början av juni.. Men på torsdag ska det bli varmt och några i klassen hade kollat upp hur vädret skulle bli på studenten och enligt dom skulle det bli 23 grader och strålande sol om jag minns rätt! Jag hoppas på att det stämmer :) Gick en snabbis på stan innan idag förresten och hittade ett par skor, som vanligt hihi :P Typiskt mig att komma hem med en skokartong..


Dessa skorna köpte jag, fast svarta!

RSS 2.0