31 juli 2010

Hej hopp! Hade min sista sommarjobbsdag idag hihi :) Jag har haft det skitbra o trivts, men det ska bli skönt att vara ledig ett tag nu framöver. Eller ledig o ledig, ska ta tag i körkortet tänkte jag. Är i stort behov av det nu känner jag, så kan lika gärna ta tag i det när jag är arbetslös i typ två-tre månadet framöver ^^


Mina flickor o jag <3 (bild från poolfesten)

Igår blev det en utgång fastän jag skulle upp o jobba. Blev nyktert o ganska tidigt hem, men jag hann ha skitkul! Är glad att jag åkte in. Träffade Stina o Denise som ska åka utomlands nu, och jag kommer sakna dom en hel del.. Det var en himlans massa folk o många "gamla" man kände, så det var också kul :) Tyvärr blev det inga bilder! Juste måste skryta lite, vi dansade o snackade med en allsvensk fotbollsspelare också ;)

28 juli 2010

Jobbat hela dagen, imorn blir det bara förmiddagen. Skönt :) Åh vet ni vad?! Nu har jag biljetter till Bullet for My Valentine!! Jag kommer få se Escape the Fate live, herregud, jag kommer dööö <3 Men det blir en lång väntan till november..


Veckans låt...

Ett nyupptäckt band för mig! Min lillasyster ska tydligen se dom i augusti så hon visade dom för mig o jag gillar dom redan väldigt väldigt mycket :) All Time Low är namnet.

Lyssna och njut!

24 juli 2010

Hej hopp! Är lite hängig för tillfället, går på penicillin igen och har fått ett brännsår på foten :( Pojkvännens hund var fastbunden i trädgården o fick ett ryck o började springa runt mig, varav "kopplet" (ett rep) brände upp min fot! Aj, aj, aj. Men ser fint ut nu :)


21 juli 2010

Hejsan. Dålig uppdatering, men det är så det blir på sommaren! Jobbat eftermiddag idag. Tänk att det redan gått tre veckor sen jag började jobba, ska ju bara jobba nästa vecka också. Både skönt och nervöst eftersom jag inte vet vad som händer sen. Blir antagligen "ledig" i två månader sen börjar förhoppningsvis jobb på Max :)

18 juli 2010

Hej! Har inte blivit mycket uppdatering, men det har varit full rulle här! I fredags var det som sagt poolparty, vilken galen kväll alltså :P Haha, men jag hade kul :) Igår var det vattefestivalen så såg Brolle & Ola. De var riktigt bra live, det hade jag inte trott. Jag var jättetrött så det blev en lugn kväll men hade trevligt ändå :)


Ola igår på vattenfestivalen!

15 juli 2010

Jobbat eftermiddag idag så det var så himlans lugnt. Satte mig precis i soffan efter att ha dammsugit rummet. Det behövdes kan jag säga!! Hahaha, TV:n går i bakgrunden o det är "Sommar med Ernst", Mat-Tina är med o hon berättade precis att hon trott att avokado hette avakado i nio år hahaha, jag dööör :P
Imorn blir det jobb på förmiddagen o poolfest hos pojkvännen på kvällen! Längtar :D

14 juli 2010

Var som sagt i stan idag. Hittade en massa bra grejer o gjorde inte ens av med mycket pengar! Mycket reavaror ;) Är superglad :) Köpte bla. solpuder, t-shirt, jeansshorts, klänning mm. Juste, när vi kom hem märkte jag att en påse fattades! Blev helt förstörd eftersom klänning låg där i :/ Men mamma var underbar så vi hoppade in i bilen igen mot stan och gissa vad?! JAG HITTADE PÅSEN :D hihi! Imorn blir det jobb igen!



13 juli 2010

Hejhopp! Jobbade halvdag idag, sen har jag bara tagit det lugnt. Är rätt slut faktiskt.. Imorn är jag ledig så det blir stan med mamma o lillasyster :)

12 juli 2010


Dålig uppdatering!
Men i lördags var det först jobb, sedan fest på kvällen så hann inte sätta mig vid datorn, i söndags slappade jag bara vid poolen o idag har jag jobbat från halv nio till sex typ. Jaja, jag hade väldigt kul på festen i lördags. Började med förfest hos en kompis, sen drog vi vidare till en större "folkfest" typ. Träffade även nytt gött folk! Det hände en hel del (som vanligt), men kvällen slutade fint :) Lägger ut lite bilder!


Veckans låt...

Det var svårt att välja veckans låt denna veckan eftersom jag typ inte hunnit lyssna något på musik överhuvudtaget! Därför fick det bli en gammal goding som var favoritlåten när jag var liten ;) Haha! Jag lyssnade dock på den engelska versionen :P
Lyssna och njut! ;)

9 juli 2010

Hej! Har jobbat eftermiddag idag, det är lugnt, men har inte hunnit med så mycket mer. Åt väldigt god mat när jag kom hem. Grillat kött, klyftpotatis, halloumi, såser och grillad majskolv, mmmums! Imorn blir det ännu mera jobb sen antagligen fest på kvällen :) Pojkvännen är med i ett lag i "byafotbollen", så då blir det fest på kvällen. Hänger på om jag känner för det! Förresten, funderar på att fixa ny design..

8 juli 2010

Hej hopp! Har jobbat förmiddagen idag och hann till stan en runda med pappa för jag var verkligen tvungen att klippa mig nu! Hade inte gjort det på evigheter.. Jag blev tipsad om ett drop in så jag gick det och fick tydligen någon rabatt eller något för det kostade bara 250:- ! Helt sjukt :) Nu ska jag iväg med pojkvännens familj o käka planka på en resturang här i närheten. Riktigt mysigt ska det bli :)



Just nu! Kolla in den fina flätan frisören gjorde! Kommer inte vilja ta ut den ikväll.. :P

7 juli 2010

Hej! Sitter hemma hos pojkvännen just nu. Blir snart mat här o jordgubbar till efterätt, mums! :) Jobbade fram till ett, sedan mötte jag upp pojkvännen o en kompis till honom/oss. Åkte hem och badade o solade lite o nu sitter jag här som sagt! Jaja, nu ropar dom att maten är klar! sedan blir det VM-match! Spanien-Tyskland :)

6 juli 2010

Ska snart iväg till jobbet :) Inget vidare fint väder idag, men det gör ju inte mig nått ^^


5 juli 2010

Hej! Kom precis hem från ännu en "provdag" på jobbet. Imorn börjar jag på riktigt. Jag har varit lite nervös för hur jag ska klara av att vara på fiket själv, men nu känner jag mig säkrare med kassan o priser osv :) Så dessa fyra veckorna ska nog gå bra!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Kanske börja på den andra Harry Potter-boken? Jag o pojkvännen bestämde att vi skulle läsa om hela serien igen, inför den nya filmen. Jag tröttnar aldrig på böckerna! :P


4 juli 2010

Jag och pojkvännen hade en jättemysig picknick igår. Dagen blev underbar och den kommer jag sent glömma :) Idag har vi bara solat o läst, det blev en åktur med familjen också. Vi köpte lite glass o myste, precis så som man ska göra på sommaren!


Bild från gårdagens picknick vid havet <3

3 juli 2010

Fyra år med dig idag. Jag älskar dig! <3

DET ÄR SANT

Herregud säger jag bara. En dröm går i uppfyllelse. Jag ska dit.

KAN DET STÄMMA?!

Ska Escape the Fate äntligen komma till Sverige?! Kan det vara sant eller är jag helt grundlurad?! Fick höra att de skulle vara förband till Bullet for My Valentine när dom är i Sverige!! Asså, jag tror jag allvarligt dör om det är sant.. JAG MÅSTE DIT!!! <3


2 juli 2010

Först "jobbdagen" för mig då.. Jag är helt slut! Fattar inte hur jag ska lära mig allt och kunna hantera det själv i fyra veckor! Hrm.. Men det kommer lösa sig framöver, jag lär väl mig :) Förresten, jag beställde ju två klänningar, en från nelly.com och en från stylebystars.com, jag fick den från nelly efter bara några dagar, men den från sbs har inte kommit än!! Det är två veckor sedan jag beställde nu och jag börjar bli riktigt sur.. Brukar det vara såhär med dom?! :S Hm, ringer dom på tisdag.

Ungefär såhär känns det i huvudet när jag ska räkna pengar på sommarjobbet..

1 juli 2010

Jaha, då var juni slut o nu blir det jobb hela juli! Ska bli skönt och kul att tjäna lite pengar och komma in i rutiner igen faktiskt :) Det blir oftast bara halvdagar också så det är perfekt! Jag har legat vid pojkvännens pool hela dagen idag. Kom hem bara för en liten stund sen och tänker vila upp mig inför morgondagen. Blir inte så roliga uppdateringar nu på sommaren alltså, finns liksom inte så mycket att skriva om!

RSS 2.0