30 april 2010

Valborg då! Är hemma hos pojkvännen, ska snart äta lite och förfesta för att sedan dra vidare till en annan fest :) Kul hoppas vi på! Men jag önskar Stina var här, hoppas du har det bra i Uppsala! Jag älskar dig också gumman, du är det bästa som finns <3 Nu ska jag dra vidare, hoppas alla får en kul valborg ;)


<3

29 april 2010

Kom precis in efter en springtur med syster :) Alltid lika skönt och trevligt! Idag har varit en bra dag. Jag har varit glad och extra glad blev jag av ett telefonsamtal i eftermiddags, men nervös! Hihi :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen packa lite för imorgon och sova. För imorn blir det nog lite festligheter ;)


Snuvig och svettig!

28 april 2010

Har varit en lugn dag eftersom jag stannade hemma från skolan. Försökte plugga lite men det har inte gått så bra som vanligt.. Ska försöka lite nu igen för att sedan kolla på det efterlängtade The Hills-avsnittet som kommit ut!! :D Hihi.



27 april 2010

Gissa vad? Vi har fått studentmössorna idag :D Superlycklig just nu, inte långt kvar! Vi har övat på studentsången och lärt oss lite dans och vett o etikett, så lättnaden över att gymnasiet snart är ett minne blott smyger sig på.. Men.. Det är ju ändå en månad kvar och jag har hur mycket som helst som ska göras innan dess, så det är bara att sätta igång.. Vi debatterade idag iaf, vilket inte gick så bra - ig. Jaja, det löser sig..


Min fina studentmössa :)

Veckans låt...

Veckans låt blev lite sen, som vanligt hihi. Jag vet att jag är glömsk.. Men sjukt bra låt!

Lyssna och njut!


26 april 2010

Sitter i min pojkvänns skolas datorsal :P hihi. Väntar på att klockan ska bli halv fem så att jag kan gå till körskolan för ännu en teorilektion. Pojkvännen gör prov så vi får väl se om vi hinner träffas något innan. Förmiddagen bestod av mycket jobb för att sedan äta god lunch och börja prata skånska, sedan blev det strömavbrott så då slutade min skoldag. Vi firade det med en isglass i det fina vädret :) Härligt!

Escape The Fate

Just det, nu har studioversionerna av två nya ETF-låtar kommit upp på youtube och jag älskar dom! <3 Längtar tills en helt ny skiva släpps, ett givet inköp ;)


Bad Blood


Behind the Mask

25 april 2010

Vaknade upp hos pojkvännen men åkte hem ganska tidigt eftersom vi skulle åka till sömmerskan som ska sy min balklänning. Vi åkte dit och tog lite mått, diskuterade osv. Så himla spännande det är! Längtar tills den är klar :D Nästa träff blir om två veckor och då ska hon ha hunnit sy en del så då blir det provning hihi! Nu tänker jag plugga.

Hejsvejs!

24 april 2010

Hann inte blogga något igår. Jag o pojkvännen stannade i stan hela eftermiddagen för att sedan besöka en ekologisk afton som två utav mina vänner hade arrangerat som projektarbete. Riktigt trevligt var det :) Sen när vi kom hem höll jag på i minst två timmar med att ta bort mina lösnaglar!! Herregud vilket jobb! Jaja, nu är de nästan helt borta iaf.. Lite smårester här o var, men tänkte måla dom röda nu :D


Borta!!

Förresten, vilket härligt väder! Vi har legat på balkongen och solat i 1 1/2 timme :) Fast jag är fortfarande albino.. Hihi!

22 april 2010

Händer ingenting nu förtiden. Känns som om det bara går runt, runt runt..Sova, äta, skola, äta, lite mer skola, lite toa, äta lite till, promenad, pluggqa, duscha, sova om och om igen.. Tråkigt som fan! Och det är så himla kallt ute.. Vilket härligt inlägg det blev :)


Lite rolig mobilbild på vitsipporna som kommit upp i hagarna! Det gör mig lite gladare :)


21 april 2010

Himla tråkig dag. Sega lektioner och sedan hem med buss, in till stan igen med pappa, övningskört hem, ätit, förträngt att jag egentligen måste pluggat och upptäckt att det blivit tjafs om studentlåten. Orkar inte massa tjafs, jag skiter fullständigt i vilken låt vi springer ut till! HALLÅ VI TAR STUDENTEN! shit, bara det gör den dagen perfekt och inte en jävla låt. Fyfan, bara sju veckor kvar nu!!! Håll ut Felicia!!


Ja, såhär såg man ut när man började gymnasiet! Snygg som fan :D


20 april 2010

Jahopp, då är ännu en skoldag avklarad. Har inte hänt något kul idag heller. Haha. Eller jo, kanske :P Klassen röstade fram en låt som vi ska springa ut till på studenten :) Eller ja, typ halva klassen var där så vi får väl se vad den andra halvan säger senare, men alla som var där idag gillade den! :) För en gångs skull kom alla ganska bra överrens :P Vi fortsatte att pratade lite om studentdagen och balen, hur allt ska betalas, tider, flak osv osv. Nu känns det jäkligt nära och jag börjar bli lite nervös! Jaja, resten av min kvällen kommer bestå av plugg. Kul. Not.

Stand up (for the champions) heter låten

Vi kommer självklart klippa ihop den så allt kommer inte vara med, blir nog toppen :)


19 april 2010

Hemma ifrån skolan idag. Kändes onödigt att åka in eftersom jag inte skulle göra nått speciellt och jag har plugg jag måste ta igen. Ska sätta mig med teori nu så att det blir klart eftersom jag har kurs i eftermiddag vid halv fem. Kanske blir fotboll med pappa, syster o pojkvännen vid sju, hoppas! :)

Veckans låt...

Pojkvännen visade mig denna låten nu i veckan och jag gillar den. Superfin.

Lyssna och njut!


18 april 2010

Vilken helg det har varit. Från helt underbar till mindre bra kväll igår.. Vill inte gå in på allt som hände igår, men för fulla folk kan jag säga.. Jaja, kom nyss hem ifrån pojkvännen och ska börja plugga teori. Så himla mycket i skolan just nu också, vet inte hur jag ska hinna med allt. Nu ska vi käka tacos iaf, piggar upp lite :)


Puss innan middagen på spat i fredags :) Fler bilder kommer!

16 april 2010

Sitter på foto b-lektionen just nu och väljer ut bilder till utställningen vi ska ha :) Ska bli himla kul! I eftermiddag åker äntligen jag och pojkvännen på spa :D Jag har längtat så! Ska bli skönt att bara komma iväg från allt iaf över ett dygn och glömma skolan.. Jag tror inte att det kommer bli så mycket mer bloggande över helgen eftersom vi ska på fest på lördagkvällen när vi kommit hem från spat så ja, vi får väl se när nästa uppdatering kommer :) Puss o hej så länge!



15 april 2010

Hej
Börjar efter lunch idag så är fortfarande hemma och ska jobba lite med projektarbetet tänkte jag. Pappa kunde köra in mig till stan idag så det är skönt :) Mamma fyller år idag också så grattar henne! <3 Puss på dig, du är bäst :)

14 april 2010

Seg dag i skolan och nu blir det en massa plugg! Projektarbetet.. Förresten, sökte högskola igår! Sökte en distanskurs i psykologi + socionomprogrammet på linnéuniversitetet :) får se om jag kommer in och vill gå sen, jag har ju ingen aning om vad som händer till hösten :S usch, jag hatar att inte ha kontroll!



Hemma igen efter en lång dag..


Nu ska jag fasen ta mig ett glas oboy ;) hihi!


13 april 2010

Jag har samhällskunskap just nu och vi håller på med politik. Vi ska debattera mot varandra i små grupper och min grupp fick representera vänsterpartiet :P Ganska kul att sätta sig in i politiken, har aldrig varit riktigt intresserad, men nu drar det ihop sig till valet och jag får ju rösta så jag vill kolla upp vilket pari som passar mina väderingar och åsikter. Nu över till något helt annat, JAG ÄR HUNGRIG!

Min grupp ska representera vänsterpartiet.

12 april 2010

Sitter i skolan och försöker plugga, men det går inte så bra.. Känner att det börjar bli mycket nu och det är bara 59 dagar kvar till studenten! Hjälp!

Förresten, ändrade designen igår kväll när jag inte kunde sova. Blev rätt nöjd faktiskt :)

Veckans låt...

Denna veckan blir det en Escape the Fate-låt eftersom jag såg videon till denna för första gången i veckan :) och jag älskar låten såklart! <3

Lyssna och njut!

Mm, chocklad....mask!

FÖRE och EFTER

Nu är jag len som en babyrumpa i ansiktet och ser absolut inte fram emot morgondagen! Först skola sedan teori.. Men nästa helgs roligheter kommer nog få denna veckan att gå ganska snabbt (hoppas jag..) ;) Puss och godnatt!

11 april 2010

Plugg, plugg, plugg.. Har pluggat hela förmiddagen och nu tar jag en liten paus för att sedan fortätta med projektarbetet.. Jag får panik över det rent ut sagt! :( Just nu sitter jag och väntar på maten som snart är färdig och funderar över högskolan. Måste komma ihåg att söka en kurs nu i veckan. Jag har tänkt söka psykologi på distans tror jag, för jag orkar bara inte börja plugga ett helt program nu med en gång efter studenten, men jag vill ju inte vara helt sysslolös i höst om jag nu inte får något jobb så därför tror jag det blir bra med en kurs.. Skola imorn förresten, yey..

Studentklänning - CHECK!

Jag som inte skulle köpa nått speciellt i stan.. Så hittade jag min fina studentklänning som passade mig perfekt! :D Jag är så himla glad att den är fixad så att jag kan slippa stressa över det :) Nu är det bara studentmössan som fattas!!


Kanske inte världens bästa bild och vinkel, hihi, men kolla in skorna! Köpte dom för länge sedan, men de blir verkligen superfina till klänningen :)

10 april 2010

Hej!
Blev inget bloggande igår, hade helt enkelt annat för mig. Pojkvännen stannade längre än planerat så jag gick och la mig efter han hade åkt :)

Idag ska mamma, jag o syster åka till in till stan och titta lite. Lillasyster ska köpa en vårjacka och jag får väl se om jag hittar nått billigt ^^ Hade tänkt kippa mig i veckan och det är ju inte så jäkla billigt så måste spara lite pengar så de räcker hela månaden :P

Fint väder igår när jag o älskling gick på långpromenad :) Synd att systemkameran låg hemma så mobilen fick duga!

8 april 2010

Jaha, då har ännu en dag av lovet gått.. Vad snabbt det går, snart börjas det igen :/ Pluggade religion hela förmiddagen, men det blev klart iaf så jag är nöjd. Orkade inte sätta igång med nått mer så det blev sims och heroes, som vanligt ;) Haha. Mamma o syster började med bullbak, så hela huset luktade varm bulle :) Pojkvännen kom hit lagom till tacosen, vilket var en överraskning! Men han kom inte med så bra nyheter..  Vi hinner inte ses denna helgen heller :( Fast nästa helg ska vi äntligen iväg på spa!

Bullarna blev goda :)

7 april 2010

Ännu en chilldag! Vi har fixat o donat med hunden och gått en långpromenad :) Riktigt skönt! Jag hann med att plugga lite också, körtkortsteori. Har en massa plugg kvar så det blir att ta tag i det imorn också..


Det tog mamma o syster halva dagen att få Siri nyklippt och fin! :)

Musikvideo!

Jag har vetat att musikvideon till This war is ours med ETF har legat ute på deras myspace några dagar nu, men har inte kunnat se den eftersom det inte går att visa för andra än de som bor i USA och det suger! Men nu var jag inne på MTVs hemsida för att se om det fanns något roligt att kolla på och då ser jag till min stora förvåning att de lagt upp musikvideon där! Jag blev ÖVERLYCKLIG :D Hm, men jag trodde faktiskt den skulle vara bättre..:P

Klicka på bilden för att se videon!

6 april 2010

Dålig uppdatering, jag vet, men gör inte så himla mycket om dagarna så har liksom inget intressant att skriva om :) Hihi. Pojkvännen sov här, som sagt, men åkte hem ganska tidigt. Jag o syster blev sugna på kladdmuffins så vi satte igång att baka lite :) Goda blev dom! Imorn tänker jag faktiskt ta tag i pluggandet så jag får det överstökat iaf..


Kladdmuffins <3

5 april 2010

Tjo!
Har knappt suttit vid datorn idag, så har inte hunnit blogga. Nu ligger jag o pojkvännen i sängen och ska kolla på film, Tooth fairy :) Verkar ganska kul, så slänger upp trailern! Sen ska vi ta en dusch och gå o lägga oss. Skönt som fan med lov!



Veckans låt...

Glömde veckans låt igår så slänger upp den nu :) Pojkvännen fick välja denna veckan och jag håller med honom om att det är en bra låt!

Lyssna och njut!

4 april 2010

Godmorgon!

Har inte sovit alls bra inatt, vaknat hela tiden och bara vridit och vänt på mig.. Kanske tänker för mycket? Fast jag vet inte på vad :P

Idag ska vi greja lite i verkstan och flytta och rensa i alla flyttkartonger.. Mamma o pappa har redan fått bort det mesta så det är väl bara mina och systers kartonger kvar typ ^^ Ikväll kommer älskling hem förresten! Hoppas det inte blir allt för sent så att jag kan åka hem till honom :) <3


Nyvaken :)

3 april 2010

Gud, vilket väder! Jag blir så glad när jag tittar ut genom fönstret och ser att solen skiner :) Sommaren närmar sig med stormsteg!

Idag ska familjen äta påskmiddag hos farmor och hennes man, riktigt trevligt och gott ;) Kanske blir lite the sims-spelande med? Haha, det kliar i fingrarna att fortsätta på min familj :P Hihi, jag vet, jag är en nörd :)


Grattis till min bästa vän som fyller 19 år idag! Jag älskar dig tjejen <3


2 april 2010

Kvällen igår blev verkligen händelserik! Stina skrev till mig att hon var festsugen och det var ju jag med så hon bestämde sig för att göra nått galet och hämta mig och sedan köra upp till Alexandra, och det är ca 12 mil hemifrån mitt :P Ja, sagt och gjort, vi var inte framme hos Alexandra förrens typ halv tolv igår kväll :P Vi festade lite i hennes lägenhet för att sen dra ut på stan. Det var inte så mycket ställen öppna som vi trodde så vi tröttnade ganska snabbt och ville gå hem igen, men kruxet var att vi var tvugna att få tag i en madrass som vi kunde sova på! Alexandras kompis lånade ut en till oss som vi hämtade och fick gå några kilometer med hem till lägenheten. Polisen tyckte det såg lite misstänktsamt ut så vi blev stoppade av dem vid typ halv två :P haha, var lite kul! Mysig natt och dag har det vart iaf :)

När jag kom hem blev det att ta det lugnt o laga lite mat, pastasallad :) Nu har vi precis kollat klart på talang och solsidan, de bästa programmen på tv just nu om ni frågar mig! Gubben från Chile på talang var grym. Älskar när man har lite förutfattade meningar om någon och den bevisat motsatsen :P


Bästa programmen på tv just nu!

1 april 2010

Kom precis hem efter att ha fått manikyr i stan! Vet inte riktigt vad jag tycker om det :S hihi, det kommer ta ett tag att vänja sig vid såhär långa naglar bara!





Förresten, jag tror jag gick på ett aprilskämt idag! Det var två killar som stod och sålde telefoner och abonemang och de frågade mig vad jag ringde med. Jag svarade "halebop" lite nervöst, eftersom jag vet att jag har svårt att säga nej om de försöker sälja något till mig.. De fortsatte med att fråga om jag ringde med abonemang, och ja det gör jag ju svarade jag. De snackade vidare och tillslut sa en utav killarna "men du bytte alltså bara till abonemang, utan att köpa en bunden telefon och fick inga pengar för det? Du skulle ju fått 1 500:- i kontanter, men nu är det försent!" Jag gick skamset därifrån, men sen kom jag på att de måste skämtat med mig! Eller är detta helt sant?!

Jaja, för övrigt så är det fint väder här och det gillar vi! Tyvärr blåser det lite för mycket bara.. Senare i eftermiddag ska vi alltså köpa tyger till balklänningen. Vi får se om det händer något annat skoj ikväll, man kan ju alltid hoppas ;)

RSS 2.0