31 mars 2010

Hej!

Första kvällen på länge jag inte behöver plugga! Skönt som bara den. Det märks att studenten kommer närmre och närmre..

Imorn är jag ledig från skolan, skönt tänkte jag först men som kom jag på att en manikyrtid var bokad vid klockan tio, så måste åka in till stan iaf :P Menmen, pappa kunde köra mig så det löste sig rätt fint :) På eftermiddagen ska vi antagligen köpa lite tyger till min balklänning, spännande!

Kvällen har jag tillbringat hos pojkvännen eftersom han åker på träningsläger till Danmark imorn :( <3


Springbreak - 09
Det blir inget i år :(


The Hills!!

Åhhh, fick se att nya trailern kommit ut till The hills, sista säsongen!
Längtar så till den 27 april :D


Älskade Heidi när hon var "ofixad" och denna tiden i The hills!

30 mars 2010

Hallå.

Det har varit en jäkligt händelselös dag i skolan. Vi hade samhällskunskap (där vi börjat lite smått med politik) och sedan historia (andra världskriget) + att jag hade utveckligsamtal och det gick hyfsat bra tycker jag :) Nu tänkte jag börja plugga inför psykologiprovet vi har imorn och kika lite på körkortsteorin.


Vi hade tydligen fått hem erbjudande om sådana här studentplakat i brevlådan..
Det börjar närma sig, bara två månader kvar :D

Teorikurs

Jaha, då var första teorikursen avklarad och jag är igång! Känns jätteskönt faktiskt :) Denna dag har bestått av en massa plugg så jag känner mig riktigt duktig. Nu är jag helt slut och bädda ner mig i sängen för lite sömn.


Äntligen igång!

29 mars 2010

Tja!

Sitter i skolan och fortsätter med min Team Sportia-logga.. Rätt segt, vill egentligen bara åka hem igen.. Vaknade ju upp hemma hos pojkvännen idag och han är ledig så det var jobbigt att kliva upp ur sängen när han skulle ligga kvar! :/ Nu vid fyra ska jag till körskolan på min första teorilektion :) Ska bli spännande, men är lite nervös :P men det ska nog gå bra! Skriver mer om det senare.



Veckans låt...

Lyssna och njut!


28 mars 2010

Hej!

Har inte hunnit blogga idag, det har varit fullt upp! Kvinnan som ska sy min balklänning har varit här :) Så nu har jag bestämt mig lite mer hur den ska se ut! Efter att hon åkt så bestämde sig jag och min lillasyster för att ut och springa en liten runda, men en liten runda blev en lång runda.. Skitbra! Så nu är jag allt lite stolt, både över mig själv och syster ;) hihi! Sedan rotade vi i lite flyttkartonger och tog in en del grejer, alltid lika kul!

Nu sitter jag hemma hos pojkvännen (han kom hem ikväll, jippi!), så vi ska mysa lite för att sedan sova, skola imorn ju.. Jaja, godnatt! :)

Klänningen ska vara champangefärgad, sen ska den falla som klänningen på bilden gör ungefär. "Blomman" ska bort och sedan lite andra detaljer. Jaja, vi får väl se när det är dags för henne att börja sy och alla tygerna är köpta :) Men det blir nog kanon!

27 mars 2010

Tja!

Dagen har varit lugn, mest sovit faktiskt, städat lite och vart ute med hundarna i åskan :P Är trött sen igår, men jäkla kul hade vi :) Jag kan berätta lite mer om kvällen:

Det började med att jag, S o J åkte en sväng i bilen i väntan på att D skulle sluta skolan då vi kunde åka och handla lite kex o ost till kvällen (vi skulle fira D's 20 årsdag). Det var jätteskönt väder så jag köpte ett par nya solglasögon :) Sedan gick vi lite på stan och jag hittade en tröja/tunnika som blev fin till kvällen. Väl hemma hos D så hade vi det jättemysigt, spelade spel, åt och drack gott. Framåt natten gick vi till The Trend och dansade av oss lite onödiga kilon ;) Skitkul kväll, det måste göras om!


Jag i bilen med nya brillorna ;) haha. Sen så födelsedagsbarnet, D :) <3


J, jag o S <3

26 mars 2010

Hej!

Sitter hemma hos en klasskompis, D, och dricker lite vin och äter kex och ost :) Väldigt mysigt! Vi får se hur kvällen fortsätter, kanske utgång kanske hem, vi får helt enkelt se! :D Pojkvännen är iaf framme i Tyskland nu och jag saknar honom redan :( Jaja, nu ska jag fortsätta umgås och festa lite! Pusshej <3



Pwhuu.

Nu är jag äntligen klar med allt som skulle göras idag, men usch det tog hela dagen! Jag har gjort hemtentan, långrunda, fotouppgift, städat mm, så resten av kvällen ska jag bara vila. Kanske är något bra på tvn?

Imorn är det fredag äntligen! På planeringen står det tjejkväll med några utav flickorna i klassen. Ska nog blir trevligt! :)


Charlie :)

25 mars 2010

Hej!

Är hemma idag eftersom det inte är några lektioner idag, eller ja, vi har hemtenta i religion så tänkte sitta med det nu :) Uppdaterar mer senare!


24 mars 2010

Har haft en så jäkla jobbig dag så har inte orkat uppdatera något. Nu ska jag njuta av sista kvällen med älsklingen. <3

23 mars 2010

Hallå!

Vilken dag.. Vi hade "friends-dag" idag och jag besökte väl två stationer ungefär, kul.. Not.. Det var inte så välplanerat direkt och vi som går i trean har ju gjort det en gång innan så det kändes lite onödigt för vi ska ju ändå gå ut liksom och behöver inte lära känna dem som går i ettan o tvåan nu, sista terminen..

Jaja, jag och H stack iväg och käkade pizza, så det var ändå värt att åka in ;) haha. Var en väldigt trevlig lunch iaf, satt och snackade i typ två timmar ^^

Jag har iaf gjort lite nytta idag, eller jag och jag (pappa).. Vi ringde körskolan och frågade hur mycket det skulle kosta att "skriva in sig" o så. Då berättade hon att de börjar en teorikurs på måndag och att det bara var att komma dit! Vilken tur! Så nu ska jag äntligen sätta igång med körkortet :D


När jag kom hem var jag dessutom utelåst..

22 mars 2010

Tjo!

Gud vad tiden har gått snabbt, nästan halv åtta! Usch och fy.. Idag har varit en väldigt långtråkig dag.. Vi har haft media hela dagen och jobbat med en och samma uppgift + att jag var inte ett dugg koncentrerad så blev inte så mycket gjort.

Fick gå hem från bussen idag. Ganska skönt faktiskt! Lite vardagsmotion är alltid bra :) Fint väder med, fast lite kallt bara. Sommar, kom lite snabbare!



Veckans låt...

Lyssna och njut!

21 mars 2010

Kröp ner i sängen nu efter att älsklingen åkt till ännu en match (b-laget). Jag saknar honom redan eftersom vi inte lär ses så mycket nu på tre veckor! :( hm.



Lär inte bli så mycket gjort idag. Har tänkt att börja plugga lite, men vet inte vad jag ska börja med.. Listan är full av saker som aldrig blir gjorda. Jag får inte glömma att söka in till någon högskolekurs heller, men jag vet inte riktigt vilken bara. Snart är gymnasiet äntligen över. Men vad händer sen?

Glöm inte att kika in lite senare för veckans låt :)

20 mars 2010

Hej!

Sitter och lyssnar på när pojkvännen och pappa tjafsar om fotboll.. Snart mat, tacos, mums :)

Har vart en lugn dag annars. Vaknade upp hos älsklingen av väckarklockan eftersom han skulle spela match och hade samling vid typ elva, så fick skjuts hem av hans föräldrar. Har typ bara vilat sen dess, var ute med hundarna i trädgården och lekte lite bara :) Resten av kvällen lär bli fortsatt lugn!


Siri och Charlie <3

19 mars 2010

Tjo!

Sitter hemma hos pojkvännen. Kom hit för en stund sen och är precis slut eftersom vi fick gå ifrån busshållplatsen som ligger typ 4,5 km härifrån, inte kul! :/ Jaja, vi hoppas på en mysig kväll iaf. Blir väl tråkiga let's dance som vanligt.. Men sen är det ju Solsidan, och det gillar vi :D


18 mars 2010

Hej!

Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit skriva. Jobbat med projektarbetet och på eftermiddagen var det religion, buddhism. Ikväll blir det nog inte mycket gjort, vill bara sova så vet inte om jag orkar mer fler inlägg idag :P hihi, pusshej!


Gammal bild, jag var typ blond :)

Spa bokat!

Pojkvännen är här och vi har precis bokat rum och spa på Ronneby Brunn :) Ska bli så himla härligt att komma iväg bara över en natt iaf och njuta! Fast det är inte förrens i april, så får längta ett tag till ;) Älsklingen ska sova här inatt för ovanlighetens skull. Han ska åka till Tyskland nästa helg och till Danmark om två veckor så det blir inte kul för lilla mig! Jaja, ha en bra kväll :)

 


17 mars 2010

Hallå.

Psykologi nu. Vi ska öva inför provet som är vecka 13, ett tag kvar alltså. Skulle haft svenska c på eftermiddagen, men den blev inställd. Ganska skönt faktiskt men ändå jobbigt att skjuta upp dom där jäkla talen hela tiden..



Äntligen!

Nu har jag kunnat ladda över bilderna från mobilen! Åh, jag blir så irriterad för det går inte längre på det vanliga sättet utan man måste krångla.. Bläää!

När jag kom hem från skolan gick jag ut med hundarna (jag var för lat för att springa) och sedan har jag suttit framför the sims hela kvällen :P hihi. Nu ska jag kolla över talet vi ska hålla imorn (.....) sen ska jag sova! Godnatt :)


Efter första joggingturen med "nya" skorna jag köpte för typ ett halvår sedan :P

16 mars 2010

Hej.

Har precis gjort samhällsekonomiprovet, som gick ganska bra tror jag :) Nu är vi lediga fram till nästa prov vid kvart över tolv, fast ska nog sitta o plugga till dess, om vi orkar :P

Såg att Esape the Fate lagt ut en ny t-shirt, ganska nygg faktiskt men lite för läskig för mig.. ;) Men har hittat en annan jag vill ha, så nu är det bara att vänta tills jag får pengar nästa gång!


Den till vänster är ny och den till höger vill jag ha!

15 mars 2010

Hallå!

Kom hem för en liten stund sedan. Har bara hunnit äta två nutellamackor ;) hihi! Varit en ganska lugn dag i skolan. Vi har börjat på en ny uppgift, att göra om Team Sportias logga. Lite småkul :) Men inte lika roligt att vi måste redovisa den uppgiften muntligt sen.. Varför ska vi göra det med precis alla uppgifter?! Hrm.


Nu såg den blå färgen skitkonstig ut när jag laddade upp den här :S Den är typ blåare annars.

Kvällen kommer ägnas åt tråkigt plugg inför två prov vi ska ha imorn.. Samhällsekonomi och historia, blää!!

Veckans låt...

Lyssna och njut!

14 mars 2010

Hej.

Har inte uppdaterat på hela dagen för jag har helt enkelt inte kännt någon lust till det osv. Har det ganska jobbigt just nu. Jaja, nog om det.

Älsklingen sov här inatt, men åkte tidigt :( Just nu har jag och syster kladdkaka i ugnen, mums! Tyvärr kan jag inte ladda upp några bilder från mobilen. Det är nått konstigt med den så ingen dator känner av att jag pluggar in sladd och mobil. Hrm.. Orkar inte fixa med det heller..



13 mars 2010

Tjo!

Jag och pojkvännen ska snart ut och springa en runda :) eller jag vet inte om jag kommer springa, mår inte så himla bra så det kanske blir att cykla brevid istället :P måste ju ut när det är såhär fint väder!

Lillasyster och pojken sitter och lyssnar igenom gamla härliga låtar som vi lyssnade på för några år sen! Det är alltid lika kul. Mamma o pappa är i Kalmar och ska se premiären av allsvenskan, Kalmar - Göteborg. Avundsjuk!! Vi hejar iaf såklart på KFF :D



Senare ikväll ska vi nog hem till m o p's kompisar och se på finalen av melodifestivalen, har blivit en tradition :P

sötnos

Haha, min pojkvän är rolig :P Han ställde ut festisen utanför fönstret bara för att den skulle vara kall tills ikväll :) hihi <3


12 mars 2010

Hej!

Sitter på fotolektionen och gör inte så mycket just nu. Vi har precis lekt jury för rörlig bild-eleverna, lite kul :) Snart ska vi redovisa våra bilder, som jag inte är nöjd med, men men. Efter skolan ska jag och pojkvännen till donken o sedan gå på stan en stund. Båda slutar tidigt så det är skönt! Det blir en myskväll hemma hos älsklingen ikväll.



I'ts just me..

Det är inte riktigt min dag idag..



Just a little more, come on and satisfy me
Just a little more, come on and terrify me
Just a little more and I'll be done with it
Take my life and then I'll feel okay

11 mars 2010

Tja.

Håller på för fullt med projektarbetet. Fy, det är jobbigt och svårt.. Vi får se om jag får till det! Snart åker jag in till skolan iaf för lite religion. Eller, snart och snart, om den timme ungefär :) Nu ska jag nog ta mig något att äta. Hörs!


BU!! Det är mycket nu..

Sova..

Ska gå och lägga mig nu. Orkar inte gå upp imorn och åka in till skolan på min sovmorgon så pappa var snäll och sa att han kan skjutsa in mig till lunch istället. Skönt, jag behöver varva ner. Förövrigt blev alla bilder jag tog skitdåliga. Så jäkla besviken på mig själv. Nu ska jag dö eller nått, godnatt.


Dansa dig igenom livet..

10 mars 2010

Tjo.

Usch, jobbig dag idag.. Inte varit på humör för någonting och har väldigt mycket plugg efter mig som måste bli färdig tills nästa vecka..

Nu ska jag snart åka iväg och fota en kille som dansar bugg :) Det är till en skoluppgift som går ut på att man ska fota en sport och han tävlar i bugg då, så passar fint :P Kanske lägger upp någon bild när jag kommer hem!


Ge mig sommar!!

Hjälp!!

Tänkte sätta mig och plugga som vanligt vid mitt skrivbord, jag tar fram bärbara datorn och börjar koppla in allt.. Mus, högtalare och laddare.. Plötsligt hör jag något konsigt ljud och det börjar lukta lite bränt! Jag kollar ned på golvet där "dosan" som tillhör laddaren ligger och då får jag se att det slår en massa gnistor ur den!! Jag trodde allvarligt att det skulle börja brinna så jag börjar skrika som en galning men får ut den ur kontakten ganska snabbt.. Fyfan vad rädd jag blev!! Min laddare har varit skitdum jättelänge och nu är den helt paj.. Min bärbara håller max en kvart utan den så jag försökte snabbt lägga över alla skolarbeten på usb.. Tur att vi har fler bärbara iaf, så nu sitter jag här på mammas.. SKIT!



9 mars 2010

Hej.

Sitter på samhällskunskapen och vet inte riktigt vad vi ska hålla på med. Har iaf prov i ekonomi nästa vecka, suck. Passar på att säga grattis till en barndomsvän som fyller 19 år idag :) <3 Hörs senare.



love you guys

Jag slänger upp en ETF-video eftersom de är så himla bra och alltid gör mig på gott humör!

Godnatt.


Trött

Haft en intensiv men rolig dag i skolan. Stina och jag fixade uppgiften tillslut efter allt flum ;) hihi. Gick på stan en stund och sen när jag skulle sticka snabbt till bussen glömde jag väskan i Stinas bil, så det var bara att springa tillbaka! Sån tur var kunde hon skjutsa mig till busshållplatsen så jag hann med bussen ;)


Vi ser roliga ut för nästan exakt ett år sedan (10 mars 2009)

Nu tänkte jag börja plugga första världskriget. Ska skriva en uppsats om allt som har med det att göra och det känns inte jätteroligt just nu. Skulle vara skönt att få det färdigt eftersom vi tydligen ska ha prov i det nästa vecka också..

Skitfint väder idag förresten! Våren är på gång! :D

8 mars 2010

Hej!

Sitter på medialektionen och vi ska jobba med en uppgift hela dagen så blir nog ingen mer uppdatering förrens jag kommer hem. Hörs senare!

 


Veckans låt...

Denna veckan har jag valt Writing on the walls - Underoath. Jag valde en Underoath-låt eftersom min syster antagligen ska åka upp och se dom i Stockholm i slutet av mars! Avundsjuk? Ja...

Lyssna och njut!


7 mars 2010

Hej.

Söndagar, usch, jag hatar söndagar..

1. Jag vet att det är skola nästa dag.
2. Jag vet att jag egentligen måste plugga inför kommande vecka.
3. Jag är för lat för att ta vara på den sista lediga dagen.
4. Och att plugga för den delen..
5. Jag får allt för ofta säga "hejdå, vi hörs och hoppas vi ses någon dag i veckan" till pojkvännen under söndagen.

Ja, fem saker varför jag hatar alla dessa söndagar!

6 mars 2010

Tja!

Hela familjen hemma + pojkvän :) Mamma o pappa ska ha lite fest här ikväll, så vi håller på att greja och donar lite. Blir god mat, tacogratäng ;) Mmm!


Just nu.

5 mars 2010

Hallå!

Kom precis hem till pojkvännen från affären. Köpte Cosmopolitan och Marabou, så det blir en riktigt myskväll ;D hihi. Jessica Alba var på omslaget. Jag tycker hon är den vackraste kvinnan i världen! Om jag fick välja hur jag skulle se ut, skulle det vara som henne :) Jaja, nu ska jag och älskling gå och käka nått. Pusshej!


Mmmmm! :D

4 mars 2010

Hej.

Har precis gjort klart religionsprovet som faktiskt gick hyffsat bra :) Det var inte så himla svårt.. Jävligt tråkig dag annars. Måste vänta till kvart över tolv då religonslektionen börjar + att alla är sjuka. ah, så tråkigt, vill hem! Men jag tror att vi bara ska kolla på film, så det är nog lugnt.

Imorn är jag ledig iaf, men kanske ska åka med pappa in till stan. Tänkte ta med honom in på körskolan och höra lite om kostander, böcker, när jag kan börja och så.


Jag vill ha körkort nu tack!

Religion ---> Fotboll!

Sitter med religionsboken i högsta hugg och ska börja plugga hinduism inför morgondagens prov. Ikväll är det fotboll också! Sverige - Wales, ska bli kul :) Jag älskar att kolla på fotboll! Tycker det är roligt att Erik Hamrén testar lite nya spelsätt också, det ska bli intressant.



Behövde inte hålla tal i eftermiddags förresten, det blev uppskjutet till nästa onsdag. Skönt! Då kan vi förbereda oss lite mer så då hoppas jag det blir kanon :) Vi ska argumentera för att systembolaget ska fortsätta att ha monopol i Sverige.

3 mars 2010

Hallå!

Sitter på psykologilektionen och lyssnar på när läraren föreläser, intressant! :) Vi snackar om behaviorism. Är jäkligt hungrig bara.. Hoppas det blir något gott i matsalen idag.. I eftermiddag ska vi hålla tal på svenska c, fy. Jag hatar att prata inför folk, men det ska nog gå bra..



Jobb!

Nu har jag suttit och pluggat och sökt lite jobb.. Usch, vilken press det är! Jag måste verkligen ha ett jobb till sommaren! Vill tjäna egna pengar.. Skaffa mig ett alldeles eget liv.. Sen vill jag flytta ihop med min pojkvän..  Blä, det känns så lång tid tills allt det där kan hända. Hoppas, hoppas. Nu ska jag nog gå upp och ta mig en dusch sen gå och lägga mig. Supertrött! :(

 


Vilken härlig dag!

Kom precis in efter att varit ute i solskenet med hundarna. Gud vad härligt det är att se solen igen! Jag får lite hopp om allt faktiskt :) Som vanligt blev det en massa bilder för de är så otroligt söta hihi.


Siri tuggar pinne.


Charlie och jag i solskenet.


Åh, våren är påväg :D

Historia - pluggpluggplugg

Sitter på historian just nu, men vi har ingen lärare så det är eget arbete. Ska skriva om första världskriget, men det går inte så bra.. Det känns så jobbigt att bara börja! När man väl har gjort det så brukar det flyta på. Har bara en massa andra skolarbeten som måste göras i huvudet också. När man har blivit klar med ett kommer nytt, hela tiden. Jaja, bara fem veckor kvar till påsklovet! Snart är det student!


USCH VILKEN TABBE!

"Råkade" radera alla bilder jag hade på bloggen :'( Orkar inte ladda upp alla i inläggen igen.. FAAAAAAAN!


Veckans låt...

Eftersom jag inte bloggat så mycket så har jag helt glömt bort veckans låt, men lägger upp den nu istället! Jag har haft Fireflies - Owl City på hjärnan hela veckan!

Lyssna och njut! ;)

2 mars 2010

Hej!

Hann inte blogga igår, inte likt mig! Hade mys med pojkvännen hela dagen så hade helt enkelt inte tid :)

Nu sitter jag på samhällskunskapen och ska svara på frågor om samhällsekonomi.. Fattar nada just nu, men det löser väl sig sen, förhoppningsvis..
Förresten, jag nominerade en tjej till mix megapols tävling, ni vet, tjejplan med Gry, hihi! Gissa vem jag nominerade ;)


RSS 2.0